Geriausias savaitgalio pasiūlymas: įsigykite pigų nešiojamą kompiuterį ir gaukite dovanų!

Partnerio turinys

2021-06-04, 16:55

0 komentarų
Geriausias savaitgalio pasiūlymas: įsigykite pigų nešiojamą kompiuterį ir gaukite dovanų!

Internetinių parduotuvių įvairovė didina konkurencija, o šiai dienai norint įsigyti norimą produktą, galima rinktis iš gausybės įvairiausių pardavėjų. Milžiniška konkurencija suteikia puikias galimybes mums, pirkėjams, įsigyti norimą prekę už žemesnę kainą, o kai kuriais atvejais ir gauti papildomų dovanų.

Mūsų partnerių „Wiibuying“ internetinėje parduotuvėje, perkant tam tikras prekes galite gauti puikių dovanų, visiškai nemokamai. Paspaudę čia rasite visus pasiūlymus, kurie turėtų būti verti Jūsų dėmesio. Bene geriausias pasirinkimas – nešiojamas kompiuteris „KUU A10“, o pirkdami jį gausite ir 32 GB talpos atminties kortelę. Šauniausiai tai, jog Jūs dar galite panaudoti ir nuolaidos kodą ZFNKT6YC ir šis rinkinys Jums kainuos vos 319,79 euro. Norėdami įsigyti šį kompiuterį - spauskite čia. Mes jau ruošiame šio kompiuterio apžvalgą, o jeigu dar nesate apie jį girdėję – skaitykite toliau.

Jeigu kada nors matėte kelis šimtus eurų kainuojančius kompiuterius, puikiai žinote, kad dizainas tikrai nėra stiprioji jų pusė. Juodas arba baltas storas plastikas, nereikalingai masyvus korpusas ir nedaili forma dažniausiai jau nuo pat pirmųjų sekundžių išduoda daikto klasę. „KUU” iš visų jėgų stengiasi paneigti šią nusistovėjusią tvarką, todėl „A10” atrodo lyg kainuotų kelis kartus daugiau.

Skustuvo plonumo korpusas, nenuobodi ir prabangi pilka spalva ir tvirta konstrukcija tiesiog glosto akį. Tuo metu kompaktiškas siluetas ir 1,5kg nesiekiantis svoris leidžia kompiuterį su savimi pasiimti visur - į darbą, į sodybą, į kelionę ar į mėgstamiausia kavinę maloniam puodeliui kavos savaitgalį.

​Kitas svarbus aspektas - kokybiškas ekranas. „KUU A10” montuojamos matricos įstrižainė siekia 15,6 colio, todėl jis tiesiog idealiai tiks darbui ar filmų žiūrėjimui - viską atlikti bus šiek tiek patogiau nei su 13 ar 14 colių konkurentais. Maža to, bendrovė smarkiai apkarpė ekraną juosiančius rėmelius, todėl vaizdas ekrane atrodo lyg kabantis ore. Galų gale, reikia paminėti solidžią FullHD rezoliuciją, o svarbiausia - pigiuose kompiuteriuose retai sutinkamą IPS technologiją. Ji užtikrins puikų šviesumą ir idealius matymo kampus.

​Pereinant prie techninių duomenų, „KUU A10” montuojamas „Intel J4125” lustas ir „Intel HD Graphics 600” vaizdo plokštė. Ši kombinacija specialiai parinkta taip, kad garantuotų ne tik puikią spartą, bet ir leistų vienu įkrovimu kompiuteriui veikti maksimaliai ilgai. Pažadame, kad galios tikrai netruks. Naršyklė, biuro programos, susirašinėjimo, nuotraukų redagavimo programėlės ir net paprastesni žaidimai čia veiks tiesiog su vėjeliu.

Daugiau pasiūlymų su nemokamomis dovanomis

Tai tikrai nėra vienintelis pasiūlymas, kuriuo vertėtų pasinaudoti. „Wiibuying“ taip pat siūlo šias opcijas, kurios gali pasirodyti įdomios:

  • KUOKEL YS-S05 Belt Drive Adjustable Spinning Cycling Bike with Digital Monitor

Nuolaidos kodas: Z8JGJNW5, galutinė kaina: 171,38 euro. Spauskite čia, norėdami įsigyti.

  • Mecool KM2

Nuolaidos kodas: E68YMNGD, galutinė kaina: 57,35 euro. Spauskite čia, norėdami įsigyti.

  • POWKIDDY RGB20 3.5 Inch IPS Full Fit Screen Built In WiFi Module Multiplayer Online Game RK3326 Open Source Handheld Game Console

Nuolaidos kodas: V6VZ9J9Q, galutinė kaina: 68,16 euro. Spauskite čia, norėdami įsigyti.

Norime atkreipti dėmesį, jog dovanojamos prekės atsidurs Jūsų krepšelyje automatiškai. Pridėjus vieną iš šiame tekste paminėtų produktų į krepšelį, Jums reikės nukeliauti į Jūsų pirkinių sąrašą ir tuomet gausite pasiūlymą pridėti nemokamą dovaną. Tiesa, tai galioja tik registruotiems „Wiibuying“ vartotojams.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas