„Blitzwolf BW-i100“ įkrovimo stotelės apžvalga: vienas kompaktiškas įrenginys, kuris išspręs daugelio turimas problemas su elektronikos įkrovimu

Lukas Snarskis

2024-07-15, 19:55 (atnaujinta 2024-07-16, 13:10)

0 komentarų

Išmanieji telefonai eilę metų turi vieną didelę problemą, ir tai yra jų baterijos. Dažnas mūsų skundžiasi dėl per trumpo jos tarnavimo laikotarpio, taip pat labai dažna frazė yra nebelaiko baterija. Žinoma, tokiu atveju jį tenka įkrauti, tačiau tai ne vienintelis elektronikos prietaisas reikalaujantis krovimo.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Blitzwolf BW-i100“ įkrovimo stotelės apžvalga: vienas kompaktiškas įrenginys, kuris išspręs daugelio turimas problemas su elektronikos įkrovimu

Daugelis elektronikos prietaisų vis dar turi skirtingus įkrovimo laidus, dauguma jų atkeliauja ir su atskirais įkrovimo blokeliais. Jeigu naudojate išmanųjį telefoną, laikrodį, ausinukus ir dar kokį nors prietaisą – tuomet jums reikia pasirūpinti, kad turėtumėte kur visą tai įkrauti.

Problemą su laisvomis rozetėmis galima išspręsti ganėtinai paprastai – tam tereikia pasitelkti įkrovimo stotelę. Tokie įrenginiai naudoja vos vieną elektros lizdą ir dažniausiai leidžia įkrauti bent keletą prietaisų vienu metu. Vieną tokį mums išbandyti atsiuntė ir mūsų partneriai „Banggood“.

Neseniai išbandžiau „Blitzwolf“ sukurtą „BW-i100“ įkrovimo stotelę, kuri siūlo maksimalią 120W galią, turi penkis įkrovimo lizdus ir leidžia įkrauti ką tik sugalvosite – ar tai būtų telefonas, ar kompiuteris, ar išmanusis laikrodis. Svarbiausia pasirūpinti USB-C arba USB-A laidu ir pirmyn.

Šiandien siūlau pažvelgti į šį prietaisą detaliau ir išsiaiškinti pagrindinius jo privalumus, o teksto apačioje rasite ir specialų pasiūlymą, kuris leis „Blitzwolf BW-i100“ įsigyti už bene žemiausią kainą internete.

„Blitzwolf BW-i100“ apžvalga

„Blitzwolf BW-i100“ modelis puikiai atliks savo darbą namuose, o ir kažkur keliaujant neužims daug vietos kuprinėje. Galimybės įkrauti penkis įrenginius turėtų pakakti daugeliui, o šis prietaisas būtent tai ir siūlo. Ir dar greitai.

Privalumai

  • Greitas įkrovimas su 120W galia
  • Penki įkrovimui skirti lizdai
  • Kompaktiškas dizainas
  • GaN technologija

Trūkumai

  • Lengvai tepasi ir kaupia dulkes

Dizainas

Dizainas tikriausiai nėra vienas svarbiausių aspektų, ieškant įkrovimo stotelės elektronikos įrenginiams, tačiau tai gali būti pakankamai svarbu. Daugeliui Kinijoje pagaminti produktai, ypatingai pigesni, vis dar asocijuojasi su nekokybiškais ir greitai lūžtančiais. Tačiau „Blitzwolf“ siūlo visišką priešingybę tam.

Visų pirma, „BW-i100“ yra ganėtinai lengvas, atsižvelgiant į tai kiek įkrovimo lizdų jis siūlo. Šios įkrovimo stotelės svoris siekia maždaug 310 gramų. Reikėtų atkreipti dėmesį ir šio prietaiso formą – tai stačiakampis, kuris nuguls ant jūsų darbo ar mokslų stalo, o galbūt greta lovos, ant naktinio stalelio.

Kai kurie panašaus tipo produktai kišasi tiesiai į rozetę ir tuomet bando kažkaip joje išsilaikyti. „Blitzwolf“ atveju puikiai pasitarnauja maitinimo laidas, kurio ilgis siekia kiek daugiau nei 120 centimetrų. To veikiausiai pakaks daugeliui, kad nereikėtų sukti galvos dėl papildomų prailgintuvų ar pan.

„Blitzwolf BW-i100“ yra stačiakampio formos ir atrodo kaip labai kompaktiškas produktas. Visi įkrovimo lizdai – priekinėje dalyje, galinėje briaunoje – maitinimo laidas, kurį galima ištraukti transportuojant ar pan. Kairėje priekinės pusės dalyje rasime ir mėlynos spalvos indikatorių, kuris rodo, kad prietaisu galima naudotis.

Man užkliuvo du dalykai – kaip ir dauguma panašių produktų, taip ir šis, ganėtinai lengvai tepasi ir ant jo itin greitai kaupiasi dulkės. Jeigu mėgstate tvarką – prireiks kantrybės, kad gražiai nuvalyti.

Kitas dalykas – apatinėje dalyje yra keturi iškilimai, kurie turėtų padėti tvirtai laikytis norimoje pozicijoje. Tačiau plastmasinės kojelės to tikrai neužtikrina ir norėtųsi, kad kartu atkeliautų ir silikoniniai kištukai, kurie sumažintų slankiojimą.

Veikimas

Keliaujam prie esmės – įkrovimo. „Blitzwolf“ produktas turi penkis prievadus – tai du USB-A ir trys USB-C. Nesu tikras ar kasdieniams poreikiams gali reikėti daugiau, tačiau bent jau man tai tikrai pakanka. O ir kraunu aš nemažai dalykų – laikrodį, telefoną, kompiuterį, kamerą.

Kaip jau minėjau, „BW-i100“ modelis siūlo iki 120W galios, o išskirti vertėtų ir čia naudojamą GaN technologiją. Galio nitrido sprendimas užtikrina didesnį efektyvumą ir leidžia pasiūlyti mažesnį pačios įkrovimo stotelės dydį, lyginant su tradiciniais įkrovikliais. Dar vienas privalumas – dėl šio sprendimo įkroviklis išskiria mažiau šilumos ir pasižymi didesniu efektyvumu. Tai, žinoma, leidžia prietaisus įkrauti greičiau ir efektyviau.

Čia esantys prievadai gali tiekti iki 20V/5A galią, o taip pat palaiko PSS funkciją, kuri leidžia pasiekti maksimalią 120W galią. Tokios savybės leidžia didele sparta įkrauti ir daugiau energijos reikalaujančius įrenginius, tokius kaip nešiojami ar planšetiniai kompiuteriai. Ką reikėtų žinoti apie greitąjį įkrovimą?

„Blitzwolf BW-i100“ palaiko „Quick Charge 3.0“ technologiją, kuomet naudojami USB-A įkrovimo lizdai, o taip pat pasiūlys ir tokius greito įkrovimo protokolus kaip „Power Delivery 3.0“, AFC, FCP, SCP, PPS ar PE. Kitaip sakant, įkrovimo stotelė leis mėgautis greitu įkrovimu beveik visais įmanomais atvejais.

Tiesa pasakius, neįsivaizduoju ko dar gali reikėti iš tokio tipo įkrovimo stotelės. „Blitzwolf“ siūlo viską, ko gali prireikti ir puikiai atlieka savo darbą. Vienintelis dalykas – jums patiems reikės pasirūpinti įkrovimui skirtais laidais, tačiau tai neturėtų būti problema, ar ne?

Verdiktas

Rinkoje tikrai yra ne vienas labai panašus sprendimas, tačiau „Blitzwolf“ man patinka dėl savo kompaktiško dizaino, žemos kainos ir pakankamo kiekio įkrovimo lizdų. Ar verta įsigyti tokį prietaisą? Neabejotinai.

„BW-i100“ modelis puikiai atliks savo darbą namuose, o ir kažkur keliaujant neužims daug vietos kuprinėje. Galimybės įkrauti penkis įrenginius turėtų pakakti daugeliui, o šis prietaisas būtent tai ir siūlo. Ir dar greitai.

Dar vienas dalykas. Turime jums ir specialų pasiūlymą. Mūsų partnerių „Banggood“ internetinėje parduotuvėje šią įkrovimo stotelę dabar galima įsigyti vos už 22,51 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia, o prieš atsiskaitant nurodykite nuolaidos kodą BGREUPBW04.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas