Dar neturite kalėdinės dovanos? Karščiausios šių metų „Sony“ naujienos, iš kurių kiekvienas išsirinks kuo nustebinti draugus

Pranešimas spaudai

2022-12-12, 11:11

0 komentarų

Technologijų gerbėjams artėjančio dovanų sezono proga „Sony“ pristato novatoriškų produktų spektrą, iš kurių kiekvienas galės išsirinkti, kuo per šventes pradžiuginti savo šeimos narius, draugus ar mylimuosius.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Dar neturite kalėdinės dovanos? Karščiausios šių metų „Sony“ naujienos, iš kurių kiekvienas išsirinks kuo nustebinti draugus

Per šiuos metus „Sony“ pristatė daugybę naujų produktų nuo televizorių ir kamerų iki ausinių ir telefonų. Tokiame plačiame produktų spektre galima lengvai rasti dovaną pagal kiekvieno kišenę. Pateikiame keletą pavyzdžių:

Vienos geriausių rinkoje ausinės su garso slopinimu

Belaidės „Sony“ ausinės „WH-1000XM5“ su viena geriausių rinkoje triukšmo slopinimo technologijų suteikia galimybę klausytis muzikos, žiūrėti filmus ar TV turinį keliaujant. Tai naujausias „1000X” serijos modelis, išsiskiriantis nauju dizainu ir 30 val. baterijos veikimo trukme. Ausinės siūlomos juodos ir sidabrinės spalvos.

Stilingos belaidės ausinės aktyviam naudojimui

Labiausiai tinka tiems, kurie aktyviai ir nuolatos keičia savo buvimo vietą. „LinkBud S“ yra mažos, lengvos ir funkcionalios ausinės, kurias galima dėvėti ištisai ir mėgautis kokybiškai atkuriama muzika ar pokalbių garsu. Ausinės siūlomos baltos, juodos ir drobės korpuso spalvų.

Garsiakalbis vakarėliui

Belaidis „Sony“ garsiakalbis „XG300“ gali atkurti galingą garso skambesį ir erdvę pagyvinti šviesos efektais bet kokioje aplinkoje. Patogesniam gabenimui jis turi ištraukiamą rankenėlę. Garsiakalbis gali būti juodos arba šviesiai pilkos spalvų.

Garso projektorius filmams

Neseniai rinkoje pasirodęs „Sony“ garso projektorius „HT-A3000“ gali suteikti namams visavertį kino teatro patyrimą. Tai puikus pasirinkimas tiems, kas nori paprastai konfigūruojamo ir naudojamo sprendimo su raiškiai atkuriamu filmų ar TV serialų garsu. Projektorius siūlomas juodos spalvos.

Premium lygio telefonas su plačiu funkcionalumu

Tiems, kas ieško galingo išmaniojo telefono, „Xperia 1 IV“ gali pasiūlyti plačias kūrybines galimybes. Šiuo metu tai vienintelis telefonas pasaulyje su tikru optiniu priartinimu, fokusavimo pagal akis funkcija „Real-time Eye Autofocus“ (AF) ir 4K 120 kadrų per sekundę vaizdo įrašymu – viskas, ko reikia jaukioms Kalėdų akimirkoms su šeima įamžinti. Telefonas gali būti violetinės, baltos ir juodos spalvų.

Telefonas vertinantiems stilių

Ieškantiems stilingo, įspūdį paliekančio ir kompaktiško telefono, „Xperia 10 IV“ gali tapti geru pasirinkimu. Su didelės talpos baterija, unikalia kamera, ekranu ir garso technologijomis šis telefonas patenkins įvairius poreikius. Telefono korpusas gali būti mėtų, levandų, baltos ir juodos spalvų.

Žaidėjo įrankis

Prisiekęs ar dar tik pradedantis kompiuterinių žaidimų mėgėjas įvertins naujausiomis technologijomis aprūpintas „Sony“ ausines su mikrofonu „INZONE H7“. Ilgas baterijos darbo laikas, patogios pagalvėlės ir aukštos kokybės mikrofonas leis žaidimo veiksmu mėgautis kad ir ištisą naktį. Šios ausinės taip pat palaiko erdvinio garso formatą „360 Spatial Sound for Gaming“, kuris padės lengviau išgirsti oponentų judesius ir tiksliau nuspėti atstumą iki jų. Ausinės yra baltos spalvos.

Idealiai žaidimų poreikiams pritaikytas ekranas

Vis dėlto geriausia dovana žaidimų mėgėjui yra 4K raišką ir aukštą kontrastą palaikantis monitorius „INZONE M9“. Jame atvaizduojami objektai yra ryškesni, tai gali padėti greičiau aptikti priešininkus. Minimalistinis „Sony“ dizainas ir stilingos formos leidžia šį monitorių priderinti prie bet kokios aplinkos susikuriant pageidaujamą žaidimams reikalingų priedų išdėstymą. Monitorius yra baltos spalvos.

Kamera interneto turiniui kurti

Jei jūsų dovanų gavėjų sąraše yra interneto turinio kūrėjas, jam turėtų patikti trumpiems ar ilgiems video skirta filmuoti kamera „ZV-E10“. Ji turi tiksliai veikiantį autofokusą, patogų laikiklį ir keičiamus objektyvus, kurie leis nufilmuoti aukštos kokybės turinį. Kamera yra juodos spalvos.

Profesionalaus lygio filmavimo galimybės


Sisteminis viso kadro „Sony“ fotoaparatas „Alpha 7S III“ siūlo visas profesionalaus lygio filmavimui reikalingas charakteristikas, įskaitant didelį jautrumą šviesai (ISO reikšmė iki 409600), 15 žingsnių dinaminį šviesumo nustatymą, 4K 120p vaizdo formatą, greitai ir patikimai veikiantį autofokusą ir itin efektyvų vaizdo stabilizavimą. Su šiuo fotoaparatu filmavimo kartelę galima pakelti į naują lygį.

Abejingų nepaliekanti TV serija

„BRAVIA A95K“ serijos televizorius gali tapti didžiausią įspūdį paliksiančia dovana ir dar per šias Kalėdas leisiančia mėgautis aukščiausios kokybės pramoginiu turiniu. Televizoriuose panaudotas vaizdo procesorius „Cognitive Processor XR“ atkuria turinį taip, kad jis sukurtų kuo didesnį vizualinį ir akustinį įspūdį žiūrovui atsižvelgiant į tai, į kurią kadro vietą ekrane nukreipiamos akys. Procesoriaus atkuriamas vaizdas atrodo itin realistiškai, jis išsiskiria dideliu kontrastu ir gyvybingomis spalvomis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas