„Google“ dar labiau patobulino „Android“ operacinę sistemą: vartotojus netrukus pasieks didžiulis atnaujinimas, kuris patobulins ne tik telefonus, bet ir kitus įrenginius

Tomas Eidukevičius

2024-01-08, 17:10

0 komentarų

JAV technologijų bendrovė „Google“ kasmet išleidžia naują „Android“ operacinės sistemos versiją, kurios laukia kiekvienas, turintis su šia platforma veikiantį išmanųjį telefoną. Daugelis gamintojų jau pateikė savo svarbiausiems įrenginiams šį programinės įrangos naujinį.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Google“ dar labiau patobulino „Android“ operacinę sistemą: vartotojus netrukus pasieks didžiulis atnaujinimas, kuris patobulins ne tik telefonus, bet ir kitus įrenginius

„Google“ nesustoja ir toliau tobulina savo operacinę sistemą. Kompanijos vadovai neseniai paskelbė ir apie dar vieną programinės įrangos atnaujinimą, kuris suteiks naujų funkcijų išmaniesiems telefonams, planšetiniams kompiuteriams, „Wear OS“ laikrodžiams ir „Google TV“ televizoriams.

Bene didžiausias patobulinimas – atnaujinta pranešimų siuntimo sistema. „Emoji Kitchen“ atnaujinime žmonės galės iš dviejų emotikonų sukurti kombinuotus lipdukus, kuriais bus galima dalintis su draugais kaip žinutėmis ar naudoti juos „Snapchat“ pranešimuose. Vartotojai taip pat galės sujungti savo mėgstamus emodži, pavyzdžiui, kamerą ir mintyse išpūstą veidą, ir pradėti pokalbius.

„Google“ tobulina ir „Voice Moods“ funkciją, kuri šiuo metu yra testavimo stadijoje. Ši galimybė analizuoja jūsų balsą ir prie balso žinučių prideda atitinkamą foną ir emodži temą. Dar viena galimybė, kuri šiuo metu yra kūrimo procese – tai „Reaction Effects“, leidžianti į atskiras žinutes reaguoti dideliais animuotais emotikonais.

Pranešama, jog išmaniųjų laikrodžių naudotojams bus suteikiama daugiau galimybių valdyti savo išmaniuosius namus, tiesiog pasitelkiant savo dėvimąjį įrenginį. Į „WearOS“ sistemą „Google“ perkelia virtualaus „Google Assistant" asistento procedūras, todėl naudotojai gali atlikti laisvų rankų užduotis, pavyzdžiui, navigaciją ar darbotvarkės tikrinimą, pasakydami laikrodžiui, kad šis pradėtų vykdyti tam tikrą komandą.

Naudodamiesi savo išmaniuoju laikrodžiu bus galimai valdyti išmaniuosius įrenginius, šviesos grupes, namų būseną ir rutinas. „Assistant At a Glance“ valdiklyje konsoliduojama svarbi informacija, pavyzdžiui, orų, įvykių ir kelionių atnaujinimai.

„Google“ informuoja, jog atlikti ir įvairūs saugumo ir prieinamumo patobulinimai. Skelbiama, jog į „Google TV“ pridėta ir daugiau nei 10 naujų nemokamų kanalų, kurie papildė prieš tai buvusių 100 kanalų asortimentą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas