„Google“ tik sulenkiamais telefonais apsiriboti neketina: aiškėja, jog 2024 metais bendrovė turi itin ambicingų planų

Arnas Balčiūnas

2023-07-31, 11:30

0 komentarų

Su „Pixel Fold“, „Google“ šiais metais pagaliau prisijungė prie sulankstomų telefonų vakarėlio, tačiau panašu, kad bendrovė planuoja sulankstomus ekranus pristatyti ne tik telefonams.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Google“ tik sulenkiamais telefonais apsiriboti neketina: aiškėja, jog 2024 metais bendrovė turi itin ambicingų planų

„Digitimes“ praneša, kad „Google“ svarsto galimybę sukurti sulankstomą planšetinį kompiuterį, nurodydama „tiekimo grandinės šaltinius“. Leidinio šaltiniai teigia, kad „Google“ kitais metais gali pristatyti įrenginį „Google I/O“ metu, jei iš tikrųjų nuspręs išleisti produktą.

Naujienų leidinys taip pat teigia, kad „Apple“ irgi svarsto galimybę išleisti sulankstomą planšetinį kompiuterį. Vis dėlto, jis neturėjo jokios papildomos informacijos šia tema. Tiekimo grandinės šaltinis „Digitimes“ sakė, kad jis taip pat daugelį metų dirbo su „Apple“ ties sulankstomais „iPhone“, tačiau nė vienas iš jų nebuvo paleistas į masinę gamybą. Šaltinis pridūrė, kad sulankstomo „iPhone“ pasirodymo kitais metais tikimybė yra „maža“.

Teiginiai apie „Apple“ pasirodė netrukus po to, kai pirmą kartą išgirdome gandų apie jau ruošiamus „MacBook“ ir „iPad“ su sulankstomais ekranais.

Tačiau „Google“ ir „Apple“ nebūtų pirmieji prekės ženklai, siūlantys įrenginį su dideliu sulankstomu ekranu. ASUS ir „Lenovo“ jau siūlo nešiojamus kompiuterius su sulankstomais ekranais.

Šiuos įrenginius galima naudoti kaip įprastą nešiojamąjį kompiuterį, kai jie iš dalies sulankstyti ir suporuoti su magnetine klaviatūra, bet taip pat gali būti naudojami kaip monitorius kai yra visiškai išskleidžiami.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas