Pristatytas naujasis „MIAD 01“ išmanusis telefonas su išskirtinėmis garso galimybės: už patrauklią kainą pasiūlys tai, ko nesiūlo daugelis kitų gamintojų

Lukas Snarskis

2024-04-28, 18:47

0 komentarų
Pristatytas naujasis „MIAD 01“ išmanusis telefonas su išskirtinėmis garso galimybės: už patrauklią kainą pasiūlys tai, ko nesiūlo daugelis kitų gamintojų

Kinijos rinkoje galima rasti gausybę mažesnių išmaniųjų telefonų gamintojų, kurie kartais turi pasiūlyti išties įdomių įrenginių. Internete jau kuris laikas buvo kalbama apie „Moondrop“ išmanųjį telefoną.

Kompanija jau kuris laikas ruošė įrenginį, kuris žadėjo išskirtines garso savybes. Visai neseniai įvyko ir oficialus pristatymas, kurio metu gamintojas pademonstravo naująjį „MIAD 01“ išmanųjį telefoną. Jau žinomos pagrindinės jo savybės ir kaina.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,7 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje rasime ir 32 MP asmenukių kamerą.

Naujasis „MIAD 01“ veiks su „MediaTek Dimensity 7050“ procesoriumi ir turės 12 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties. Ją bus galima praplėsti pasitelkiant atminties kortelę. Įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 33W įkrovimo galimybe.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime dvi kameras, o pagrindinė jų turės 64 MP raiškos vaizdo jutiklį. Deja, tačiau gamintojas nepateikė jokios informacijos apie antrąjį objektyvą, bet, tikėtina, tai bus gylio sensorius.

Žinoma, didžiausias šio telefono privalumas – garso galimybes. Čia gausite dvi ausinių jungtis su 4,4 mm subalansuota ir 3,5 mm vienguba išvestimi. Subalansuoto lizdo išvestis yra 4 Vrms, o 3,5 mm lizdo - 2 Vrms.

Garso signalą perduoda pavyzdiniai keturių kanalų dvigubi „Cirrus Logic MasterHIFI“ DAC, kurių išmatuotas dinaminis diapazonas yra 132 dB, o SINAD - 118 dB. Visi šie rodikliai yra puikūs specialiam nešiojamam DAC/stiprintuvui, jau nekalbant apie išmanųjį telefoną.

Garso grandinė turi 6 sluoksnių aukso dangą ir nepriklausomą LDO maitinimo šaltinį. „MIAD 01“ taip pat yra 100 aparatūros lygio DAC garsumo valdymas ir „Moondrop Audio Center“ programėlė su DSP funkcijomis.

Pranešama, jog šis išmanusis telefonas kainuos maždaug 322 eurus, tačiau bent jau kol kas bus prieinamas tik Kinijos rinkoje. Informacijos apie „MIAD 01“ pasirodymą kituose regionuose – nepateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas