„Instagram“ netrukus pasieks didelė naujiena: platformą netrukus pasieks ir NFT

BitNaujienos.lt

2022-03-17, 10:05 (atnaujinta 2023-04-15, 10:56)

2 komentarai (-ų)
„Instagram“ netrukus pasieks didelė naujiena: platformą netrukus pasieks ir NFT

Antradienį vykusiame „SXSW“ renginyje „Meta“ generalinis direktorius Markas Zuckerbergas pranešė, jog NFT technologija greitu metu bus integruota viename kompanijos socialinių tinklų – „Instagram“. Zuckerberg dar nebuvo pasirengęs tiksliai paaiškinti, kaip bus realizuota ši idėja, tačiau jis užsiminė, kad vartotojai tikriausiai galės demonstruoti savo NFT „Instagram“ profilyje ir įsigyti naujų NFT. Tikimasi, kad tą bus galima įgyvendinti per ateinančius kelis mėnesius.

M.Zuckerbergas ir kiti „Meta“ vadovai jau seniau domėjosi NFT technologija. „Instagram“ vadovas Adam Mosseri sakė, kad kompanija aktyviai tyrinėja šią technologiją. Sausio mėnesį „Financial Times“ pranešė, kad kompanija tikisi implementuoti NFT savo kriptovaliutų piniginėje „Novi“.

Markas Zuckerbergas taip pat užsiminė, kad vieną dieną NFT technologija gali pasiekti ir kompanijos kuriamą virtualią erdvę, pavyzdžiui, virtualios erdvės avatarų drabužiai galėtų būti NFT žetonai. Visgi, kad tai būtų realizuota, visų pirma, reikia susidoroti su techniniais iššūkiais.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas