Internautai tiesiog pašėlo dėl šio produkto: kinų sukurtas prietaisais gali ir šokiruoti, tačiau kai kuriems tai vienintelė išeitis

Arnas Balčiūnas

2023-03-25, 09:17

0 komentarų

Internetinėje erdvėje galima rasti įvairiausių produktų, kurių egzistavimas gali sukelti pačių įvairiausių klausimų. Daugelis keisčiausių įrenginių būna sukurti Kinijos rinkoje, o dabar visus nustebino šios šalies mokslininkai, kurie sukūrė prietaisą, įkvėptą izoliacijos, kuri buvo taikoma šalyje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Internautai tiesiog pašėlo dėl šio produkto: kinų sukurtas prietaisais gali ir šokiruoti, tačiau kai kuriems tai vienintelė išeitis

Pekine įsikūrusi bendrovė „Siweifushe“ sukūrė išskirtinį išmaniųjų telefonų priedą, kuris leidžia žmonėms bučiuotis per atstumą. Koronaviruso pandemijos metu kilusi idėja tapo realybe ir dabar Kinijoje parduodamas produktas suteiks galimybę porelėms pasibučiuoti net ir per atstumą.

Kinų sukurtos robotinės lūpos aprūpintos judesio jutikliais, kuriuos perduoda belaidžiu ryšiu sujungtam kitam tokiam prietaisui. Įdomu tai, jog šis įrenginys net ir truputį sušyla, kuomet yra naudojamas, o tai suteikia dar tikroviškesnius potyrius. Žinoma, toks prietaisas naudojamas kartu su išmaniuoju telefonu.

Įdomu tai, jog „Remote Kiss“ pavadinimu žinomas prietaisais Kinijoje parduodamas jau kuris laikas, tačiau populiaru jis tapo dar visai neseniai, kuomet žmonės pradėjo dalintis nuotraukomis socialinėje medijoje. Kaip rašo „Global Times“, tikrasis šio neįprasto įrenginio išradėjas yra Čangdžou profesinio mechatroninės technologijos instituto absolventas Jiang Zhongli.

Jis šį prietaisą sukūrė dar 2019 metais, o tai buvo jo universitetinis projektas. Tais pačiais metais J.Zhongli pateikė paraišką patentui gauti, tačiau jo galiojimas baigėsi šiemet. Būtent tai ir nulėmė, jog internetinėje erdvėje pasirodė komercinės versijos, o viena iš jų ir yra „Remote Kiss“ modelis. Produkto kūrėjas neslepia savo nuostabos, sužinojęs, kad jo idėja sulaukė tokio populiarumo.

„Kuomet studijavau universitete, santykius su savo mergina palaikiau per atstumą, todėl vienas su kitu susisiekdavome tik telefonu, čia ir kilo šio įrenginio įkvėpimas“, – sakė Jiang Zhongli.

Verta paminėti ir tai, jog šis produktas turi specialią programėlę, kuri atsakinga už „Remote Kiss“ sąsaja su išmaniuoju telefonu. Aplikacijoje esanti „bučinio kvadrato“ funkcija leidžia vartotojams keistis bučiniais net ir su nepažįstamais žmonėmis, o vartotojai taip pat turi galimybę įkelti savo bučinius, kad juos išbandyti galėtų ir kiti.

Internetine sensacija tapęs prietaisas Kinijoje kainuoja maždaug 35 eurus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas