„Samsung“ ruošia naujus įkroviklius: ketina atnaujinti senąjį 45W bei pasiūlyti du įrenginius galintį įkrauti 50W įkroviklį

Tomas Eidukevičius

2024-01-06, 08:06

0 komentarų

Artėjant naujųjų „Samsung“ flagmanų pristatymui – aiškėja ir vis daugiau informacijos ne tik apie pačius išmaniuosius telefonus, tačiau pagaliau oficialiai patvirtinta ir išleidimo data. „Samsung“ atstovai patvirtino, jog „Galaxy Unpacked“ renginys įvyks sausio 17 dieną 20:00 val. Lietuvos laiku.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Samsung“ ruošia naujus įkroviklius: ketina atnaujinti senąjį 45W bei pasiūlyti du įrenginius galintį įkrauti 50W įkroviklį

Internete nuolat pasirodo įvairios informacijos apie naujuosius „Samsung“ flagmanus, šiuo metu tikimasi, kad „Galaxy S24“ serijos išmanieji palaikys tokį patį įkrovimo greitį kaip ir jų pirmtakai 2023 metais – 45W įkrovimas „Galaxy S24+“ ir „Ultra“ modeliuose bei 25W – „Galaxy S24“.

Nepaisant to, „Samsung“ dirba prie naujų įkroviklių, skelbia Rolandas Quandtas. Pirmasis bus laidinis „Samsung Charger Duo 50W“ - jis turės du USB-C prievadus, todėl yra tikimybė, kad jo maksimali galia bus 45W, kai naudojamas vienas prievadas, ir 2x 25 W, kai naudojami abu. Šio įkroviklio modelio numeris yra EP-T5020.

Kitas įkroviklis – tai atnaujintas „Samsung“ 45W maitinimo adapteris (EP-T4510), žinomas kaip EP-T4511. Nėra visiškai aišku, kokie čia bus skirtumai, nes įkroviklis turėtų turėti vieną USB-C jungtį, kaip ir senesnis modelis. Priminsime, jog senasis T4510 palaiko USB PD 3.0 PDO ir PPS.

Verta pastebėti, jog naujasis 45W įkroviklis neturi daug ką pridėti, nes USB PD 3.1 pirmiausia susijęs su didesniais galios diapazonais (iki 240 W), todėl jis šiuo atveju yra visiškai nereikalingas.

Nesunku nuspėti ir tai, jog po oficialaus pristatymo - šiuos naujuosius įkroviklius reikės įsigyti atskirai. Laip ir daugelis kitų išmaniųjų telefonų gamintojų, „Samsung“ įkroviklio į dėžutę su telefonais nebeįdeda.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas