„Samsung“ turi ambicingų planų: planuose milžiniška gamykla už įspūdingą sumą pinigų

MiTech.lt

2021-11-25, 10:40 (atnaujinta 2022-11-29, 00:35)

0 komentarų
„Samsung“ turi ambicingų planų: planuose milžiniška gamykla už įspūdingą sumą pinigų

Neseniai paskelbtoje ataskaitoje teigiama, kad „Samsung“ planuoja statyti 17 mlrd. USD vertės lustų gamyklą Teilore, Teksase, kad būtų pildomi vietiniai užsakymai. „Samsung“ parduoda daug savo lustų JAV įsikūrusioms įmonėms, todėl ilgainiui viskas būtų lengviau ir pigiau jei gamykla būtų JAV.

Valstybei pateikti dokumentai atskleidžia, kad „Samsung“ gamykloje bus sukurta apie 1800 darbo vietų, o Teksasas siūlo Korėjos technologijų milžinei keletą mokesčių lengvatų, pavyzdžiui, sumažintus nekilnojamojo turto mokesčius pirmuosius 10 veiklos metų.

Kalbant apie tai, jei viskas klostysis gerai, gamykla turėtų pradėti darbą 2024 m. ir bus 205 milijardų JAV dolerių investicijų fondo dalis, kurią planuojama panaudoti per tris metus. Valstybė nepaskelbė galutinio sprendimo, bet jei jis bus priimtas, galime tikėtis, kad pranešimas apie tai bus greitai paskelbtas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas