2020 metų „iPhone“ su 5G ir kitomis naujovėmis taps geriausiu telefonu?

Lukas Snarskis

2019-07-16, 01:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:30)

1 komentaras
2020 metų „iPhone“ su 5G ir kitomis naujovėmis taps geriausiu telefonu?

Nors vis dar laukiame „iPhone XI” pasirodymo, kalbos ir gandai jau sukasi aplink kitais metais dienos šviesą išvysiančius „Apple” telefonus. Dauguma tikėjosi, jog pirmasis „iPhone” su 5G ryšiu pasirodys jau šiemet, tačiau panašu, kad šio įvykio teks laukti bent iki kitų metų.

Absoliuti dauguma gamintojų stengiasi kuo greičiau pristatyti į rinką modelius palaikančius 5G ryšį, tačiau „Apple” nėra vienas iš jų. Nors 5G vystymasis po truputėlį įgauna pagreitį, daugumoje šalių tai vis dar yra ateities projektas. Galbūt dėl to „Apple” sprendimas neskubinti įvykių atrodo racionalus."

Mes vis dar tiksliai nežinome, kaip atrodys 2019-aisiais pasirodysiančio „iPhone” ekranas, tačiau akivaizdu, jog kitais metais galime tikėtis 3 skirtingų dydžių OLED ekranų - mažojo 5,4 colių, vidutinio 6,1 colio ir didžiausiojo su 6,7 colio ekranu. Šiuo metu šią technologiją jau turi „iPhone XS” ir „XS Max” modeliai, kai tuo tarpu „iPhone XR” vis dar naudoja LCD ekraną.

Kas nutiks su ekrano išpjova? Legenda tapusi „iPhone X” modelyje pasirodžiusi ekrano išpjova tikriausiai skaičiuoja paskutines savo dienas. Jei šiais metais pasirodysiančiuose įrenginiuose dar galime tikėtis išpjovos, tai kitų metų modeliuose jos turėtų nebelikti. Be to, 2020-aisiais tikimasi sulaukti ir Time of Flight (ToF) vaizdo kameros įdiegimo į „Apple” telefonus.

Visos šios naujausios technologijos jau yra realiai pristatinėjamos kitų gamintojų, kai tuo tarpu “Apple” dar tik ruošiasi tai padaryti kitais metais. Galbūt jų tikslas tobulai išdirbti visas technologijas ir pristatyti geriausią įmanomą produktą? Galbūt „Apple” tiesiog atsilieka ir nespėja su naujausiais mados vėjais? Spręsti jums.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas