2023 metų „iPhone“ telefonai bus prieinami ne visiems: prognozuojamas didžiulis kainų šuolis, galime išvysti ir naują modelį

Lukas Snarskis

2022-12-11, 13:14

0 komentarų

Įvairiuose elektronikos prietaisuose naudojamų komponentų kainos augimas – menka naujiena. Gamintojai nuolat susiduria su ne tik augančiomis lustų kainomis, tačiau ir jų trūkumu, o tai lemia ir kylančias įvairių įrenginių kainas. Netrukus tai turėtų paliesti ir „Apple“ telefonus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
2023 metų „iPhone“ telefonai bus prieinami ne visiems: prognozuojamas didžiulis kainų šuolis, galime išvysti ir naują modelį

Nors iki naujųjų „Apple“ išmaniųjų telefonų pristatymo dar liko labai daug laiko, tačiau jau dabar kalbama, kad „iPhone 15“ serijos įrenginiai bus gerokai brangesni nei anksčiau, o „iPhone 15 Pro Max“ modelio kaina gali padidėti net 18 proc. Tiesa, pažymima ir tai, jog „Apple“ gali pakeisti šio įrenginio pavadinimą.

Remiantis „Howtoisolve“ informacija, „iPhone 15 Pro Max“ gali būti pervadintas į „iPhone 15 Ultra“, tačiau reikėtų neatmesti varianto, jog „Apple“ gali pristatyti ir visiškai naują modelį. Kaip bebūtų, teigiama, kad šis variantas kainuotų nuo 1 199 iki 1 299 JAV dolerių. Dar viena įdomi detalė, šis variantas gali būti pasiūlytas tik vienos spalvos, analogiškai kaip ir „Apple Watch Ultra“.

Kaip bebūtų, iki kitų metų rugsėjį įvyksiančios „Apple“ spaudos konferencijos dar yra labai daug laiko, o informacija apie „iPhone 15“ serijos išmaniuosius, žinoma, nėra oficialiai patvirtinta.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas