Aiškėja daugiau informacijos apie naujuosius „nova 12“ serijos telefonus: netrukus pasirodančios „Huawei“ naujienos pasiūlys puikias kamerų galimybes

Tomas Eidukevičius

2023-12-24, 07:46

0 komentarų

„Huawei“ dar visai neseniai pristatė naujuosius „Mate 60“ serijos išmaniuosius telefonus, o dabar ruošiasi dar vienam pristatymui. Internete jau kalbama apie artėjantį „nova 12“ serijos įrenginių debiutą.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Aiškėja daugiau informacijos apie naujuosius „nova 12“ serijos telefonus: netrukus pasirodančios „Huawei“ naujienos pasiūlys puikias kamerų galimybes

Kinijos technologijų bendrovė „Huawei“ planuoja išleisti tris „nova 12“ serijos išmaniuosius telefonus – tai „nova 12“, „nova 12 Pro“ o taip pat ir „Huawei mova 12 Ultra“. Kalbos apie šiuos įrenginius sklando jau bent kelis mėnesius, o dabar tapo aišku ir kada įvyks oficialus pristatymas.

„Huawei“ vadovas Richardas Yu paskelbė, jog oficialus „nova 12“ serijos pristatymas įvyks jau gruodžio 26 dieną, o vėliau buvo pasidalintas ir pirmasis reklaminis plakatas, kuriame matomas vienas iš šios serijos išmaniųjų telefonų. Dabar dar pasirodė ir naujos informacijos apie šiuos įrenginius.

Remiantis naujausia informacija, „Huawei nova 12 Pro“ ir „nova 12 Ultra“ nugarėlėje turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą kamerą su kintančia diafragma – tarp f/1.4 ir f/4.0. Analogišką objektyvą gamintojas jau buvo panaudojęs ir anksčiau išleistuose modeliuose, tokiuose kaip „nova 11 Ultra“, „Huawei P60 Pro“ ar „Mate 60“ serijos įrenginiuose.

Išmanieji telefonai taip pat turės ir dvi asmenukių kameras. Pagrindinė jų bus aprūpinta 60 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta jos bus įmontuota ir 8 MP kamera. Vėlgi, labai panaši asmenukių kamerų konfigūracija buvo panaudota „Huawei nova 11 Pro“ ir „nova 11 Ultra“ išmaniuose telefonuose. Tiesa, šįsyk gamintojas ketina aprūpinti antrąją kamerą 2x optinio priartinimo galimybe.

Anksčiau buvo pasirodę pranešimų, jog „Huawei nova 12“ serijos išmanieji telefonai turėtų veikti su „Kirin 830“ procesoriais bei naudos OLED ekranus su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Standartinio modelio veikimą palaikys 4 800 mAh talpos baterija su 88W greituoju įkrovimu.

Kaip jau minėjome, oficialus „nova 12“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymas įvyks jau gruodžio 26 dieną, o visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas