Aiškėja didžiausios „Google“ paslaptys: paaiškėjo, kokius kamerų atnaujinimus pasiūlys „Pixel 9“ serijos išmanieji telefonai

Lukas Snarskis

2024-07-23, 17:55

0 komentarų

Kasmetinis „Google“ išmaniųjų telefonų pristatymas dažniausiai yra rengiamas spalio mėnesį, tačiau šiemet viskas bus kiek kitaip. Kompanijos atstovai paskelbė apie netikėtą „Pixel“ pristatymą rugpjūčio 13 dieną, kas yra kone dviem mėnesiais anksčiau nei įprasta.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Aiškėja didžiausios „Google“ paslaptys: paaiškėjo, kokius kamerų atnaujinimus pasiūlys „Pixel 9“ serijos išmanieji telefonai

Už mažiau nei mėnesio įvyksiančio renginio metu laukiama naujų išmaniųjų telefonų pristatymo. Jau anksčiau buvo žinoma, jog „Google“ pristatys naujus „Pixel 9“ serijos modelius, kurių šiemet bus net trys. Tai – „Pixel 9“, „Pixel 9 Pro“ ir „Google Pixel 9 Pro XL“. Debiutuos ir naujas sulenkiamas modelis.

Iki „Google“ planuojamos spaudos konferencijos lieka vis mažiau laiko, o internete pasirodo vis daugiau informacijos apie naujausius bendrovės produktus. „Android Authority“ išsiaiškino ir naujausių „Pixel 9“ serijos išmaniųjų telefonų kamerų specifikacijas.

Naujausia informacija rodo, jog JAV technologijų bendrovė ketina atnaujinti telefonuose naudojamas kameras, tačiau pokyčiai nepalies pagrindinių objektyvų. Pastarieji išliks tokie patys kaip ir „Pixel 8“ serijos išmaniuose įrenginiuose. Čia bus naudojami „Sony“ arba „Samsung“ sukurti sensoriai.

„Google Pixel 9“ serijos išmanieji telefonai turės „Samsung GNK“ objektyvais aprūpintas pagrindines kameras su 50 MP raiška ir optiniu vaizdo stabilizavimu. Šie įrenginiai taip pat turės 50 MP raiškos plataus kampo objektyvus, o čia bus panaudoti „Sony IMX858“ sensoriai. „Pro“ linijos modeliai pasiūlys ir 50 MP teleobjektyvą, o čia bus panaudotas tas pats „Sony“ jutiklis.

„Google Pixel 9 Pro Fold“ pasiūlys 48 MP raiškos „Sony IMX787“ jutikliu aprūpintą kamerą. Čia taip pat rasime ir plataus kampo kamerą, kuri pasižymės 12 MP raiška ir naudos „Samsung 3LU“ sensorių. Sulenkiamas flagmanas turės ir 10,5 MP raiškos „Samsung 3J1“ teleobjektyvą.

Kalbant apie asmenukių kameras, „Pixel 9“ variantas turės 10,5 MP raiškos objektyvą, „Pixel 9 Pro“ serijos įrenginiai naudos 50 MP raiškos „Sony IMX858“, o sulenkiamas modelis – 10 MP raiškos „Samsung 3K1“ objektyvą. Tiesa, „Pixel 9 Pro Fold“ turės analogišką kamerą ir ant viršutinio ekrano.

Kaip jau minėjome, oficialus naujausių „Google“ produktų pristatymas įvyks jau rugpjūčio 13 dieną, o visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas