Aiškėja didžiausios „Motorola“ paslaptys: paaiškėjo, kokias savybes pasiūlys pigiausias bendrovės sulenkiamas telefonas

Lukas Snarskis

2023-05-30, 12:00

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje atsiranda vis daugiau įvairiausių sulenkiamų telefonų, tačiau bene daugiausiai dėmesio pelno būtent atlenkiami modeliai. „Samsung“ jau ne vienerius metus kuria „Galaxy Flip“ serijos įrenginius, šiame segmente debiutavo ir „Oppo“, o naują variantą ruošia ir „Motorola“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Aiškėja didžiausios „Motorola“ paslaptys: paaiškėjo, kokias savybes pasiūlys pigiausias bendrovės sulenkiamas telefonas

Internete jau kuris laikas kalbama apie naujos kartos „Motorola Razr“ atlenkiamus išmaniuosius telefonus. Mes jau ne kartą matėme įvairius pranešimus apie naujuosius modelius, o dabar sužinojome ir oficialią išleidimo datą. „Motorola“ atstovai paskelbė, jog pristatymas įvyks jau birželio 1 dieną.

Jau yra žinoma, jog „Motorola“ turėtų pristatyti du atlenkiamus išmaniuosius telefonus – tai „Razr 40 Ultra“, o taip pat ir „Razr 40“. Pastarasis modelis yra apgaubtas paslapties skydu, nes informacijos apie jį buvo žinoma labai nedaug. Kaip bebūtų, dabar aiškėja kuo nustebins ir pastarasis įrenginys.

Remiantis „GeekBench“ ir 3C sertifikavimo duomenų bazės įrašais, naujasis „Motorola Razr 40“ turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1“ procesoriumi bei turės 12 GB operatyviosios (RAM). Išmanusis telefonas turės „Android 13“ operacinę sistemą, o bateriją bus galima įkrauti su 33W sparta.

Pranešama, jog „Motorola Razr 40“ atlenkiamas išmanusis turėtų kainuoti nuo maždaug 899 eurų, o pirkėjai už šią sumą gaus 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties modelį. Palyginimui, „Razr 40 Ultra“ kaina turėų prasidėti nuo 1 299 eurų.

„Motorola Razr 40 Ultra“ turės 3,5 colių įstrižainės išorinį ekraną, kuris turės 120 Hz atsinaujinimo dažnį. Čia bus naudojama AMOLED panelė su Full HD raiška. Deja, tačiau vidinio ekrano savybės kol kas išlieka nežinomos. Tačiau jau žinoma kokiomis kameromis turėtų pasižymėti šis flagmanas.

Pranešama, jog netrukus pasirodanti „Motorola“ naujiena turės 12 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 13 MP plataus kampo sensorių. Čia turėtų būti naudojami atitinkamai „Sony IMX563“, o taip pat ir „SK Hynix Hi1336“ jutikliai. Išorinis ekranas turės 32 MP asmenukių kamerą.

Naujasis „Motorola“ sulenkiamas išmanusis bus aprūpintas „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi, nors anksčiau buvo skelbiama, kad čia rasime „Snapdragon 8 Gen 2“ mikroschemų rinkinį. Įrenginys taip pat turės iki 12 GB operatyviosios (RAM) bei iki 512 GB vidinės atminties.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas