Aiškėja didžiausios „Samsung“ paslaptys: aiškėja pagrindinės „Galaxy S24“ serijos telefonų specifikacijos, iki pristatymo liko mažiau nei mėnesis

Lukas Snarskis

2023-12-22, 15:04

2 komentarai (-ų)

Kalbos apie „Samsung“ planus pristatyti naujuosius „Galaxy S24“ serijos išmaniuosius telefonus netyla jau kuris laikas. Pirmieji gandai pasirodė dar prieš pora mėnesių, o dabar jau yra žinoma ne tik galima pristatymo data, bet ir pagrindinė įrenginių savybės.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Aiškėja didžiausios „Samsung“ paslaptys: aiškėja pagrindinės „Galaxy S24“ serijos telefonų specifikacijos, iki pristatymo liko mažiau nei mėnesis

Artėjant naujųjų „Samsung“ flagmanų pristatymui – aiškėja ir vis daugiau informacijos ne tik apie pačius išmaniuosius telefonus, tačiau ir pardavimų detalės. Jau yra žinoma, jog oficialus „Galaxy S24“ serijos flagmanų pristatymas įvyks sausio 17 dieną, o dabar pasirodė ir oficialus naujųjų įrenginių specifikacijų palyginimas.

Aiškėja, jog naujasis „Samsung Galaxy S24“ turės 6,2 colių įstrižainės „Dynamic AMOLED 2X“ ekraną su Full HD+ bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. „Galaxy S24+“ modelis bus aprūpintas 6,7 colių įstrižainės ekranu su Quad HD+ raiška, o „Galaxy S24 Ultra“ variantas turės 6,8 colių panelę su Quad HD+ raiška.

Kalbant apie naujųjų „Samsung“ flagmanų kameras, „Galaxy S24“ ir „Galaxy S24+“ turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintas pagrindines kameras, kurios taip pat pasiūlys 8K filmavimo galimybę. „Samsung Galaxy S24 Ultra“ pasiūlys 200 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą. Šis modelis taip pat pasiūlys iki 10x optinio priartinimo galimybę, kuomet kiti du įrenginiai siūlys tik iki 3x optinį priartinimą.

Aukščiau pateikiamoje nuotraukoje minima, jog išmanieji telefonai veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriais, tačiau reikėtų nepamiršti, jog Europoje „Samsung“ ketina pasiūlyti „Exynos 2400“ lustus. „Galaxy S24“ modelis pirkėjams bus prieinamas su 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties.

„Samsung Galaxy S24+“ ir „Galaxy S24 Ultra“ turės 12 GB operatyviosios (RAM), o pirkėjai galės rinktis iš dviejų skirtingų vidinių atmintinių – 256 GB arba 512 GB. Šie modeliai turės atitinkamai 4 900 mAh ir 5 000 mAh talpos baterijas, o „Samsung Galaxy S24“ variantas bus aprūpintas 4 000 mAh talpos baterija.

Kaip jau minėjome, oficialus naujųjų „Samsung“ išmaniųjų telefonų pristatymas įvyks jau sausio 17 dieną, o visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale.

2 komentarų

Arturas

Na as turiu ultra 20 su snapdragon. Akumas visdar diena islaiko be problemu. Jei nauja gauciau irgi keisciau. Su exynos nzn.

Rolandas

Tegu jie eina velniop su savo exynos procais 😃😆😅pamatys kad pardavimai tu s24sumazejo gal persigalvos mulkiai ir snapdargon paleis jei ne tada gales patys ir naudotis tais exynos😃ekranas 6.8colio rimtai?s20ultra turejo 6.9colio nors .baterijas tegu padaro kad laikytu ilgiau o dabar su tais paciais 5000ah😅a jiems visai tiu liu liu s21ultra senas skaitosi jau nelaiko baterija po 2metu tai tam s24išvis bus pieva😆

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas