Aiškėja „Galaxy Fold6“ sulenkiamo flagmano dizaino ypatybės: didelių pokyčių veikiausiai nesulauksime, tačiau yra ir keletas gerų naujienų

Lukas Snarskis

2024-03-03, 16:36 (atnaujinta 2024-06-06, 11:06)

0 komentarų

Sulenkiamų išmaniųjų telefonų populiarumas nuolat auga. Prie to, žinoma, nemažai prisideda vis didėjanti pasiūla, o taip pat ir nuolat tobulėjančios technologijos, kurios suteikia vis geresnę naudojimo patirtį.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Aiškėja „Galaxy Fold6“ sulenkiamo flagmano dizaino ypatybės: didelių pokyčių veikiausiai nesulauksime, tačiau yra ir keletas gerų naujienų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ yra užtikrinta sulenkiamų išmaniųjų telefonų rinkos lyderė. Bendrovė kasmet pristato naujus „Galaxy Fold“ ir „Galaxy Flip“ linijų įrenginius. Šių metų rugpjūtį pasirodantys „Samsung Galaxy Fold6“, o taip pat ir „Galaxy Flip6“ išmanieji telefonai gali naudoti vadinamąją „Ironflex“ technologiją.

Pastaruoju metu pasirodo vis daugiau pranešimų apie „Galaxy Fold6“ sulenkiamą išmanųjį telefoną, o naujausios nuotraukos rodo, jog didelių dizaino pokyčių veikiausiai nebus. „OnLeaks“ pateikiami maketai rodo, kad šis įrenginys bus labai panašus į savo pirmtakus.

„Samsung Galaxy Fold6“ veikiausiai turės kiek aštresnius kraštinių kampus, o šoninės briaunos bus visiškai plokščios, be jokių užapvalinimų. Pranešama, jog sulenkiamas ekranas bus 7,6 colių įstrižainės, o įrenginio matmenys atlenkus bus 153.5 x 132.5 x 6.1 mm.

Išmanusis telefonas taip pat turės 6,2 colių įstrižainės išorinį ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o maksimalus šios panelės ryškumas sieks 2 600 nitų.

Neoficialiais duomenimis, naujasis „Galaxy Fold6“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi, o pirkėjus šis įrenginys pasieks su „Android 14“ operacine sistema bei „One UI 6.1.1“ vartotojo sąsaja. Negana to, flagmanas turės ir septynerių metų programinės įrangos palaikymą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas