Aiškėja „Google Pixel 8a“ specifikacijos ir kaina, gerų naujienų pagaliau sulauks ir lietuviai

Tomas Eidukevičius

2024-03-21, 13:00

0 komentarų

Dar praėjusiais metais „Google“ pristatė naująjį „Google Pixel 7a“ išmanųjį telefoną. Šis vidutiniokas yra kiek brangesnis nei ankstesnių metų modelis, tačiau pasiūlė naujų galimybių, kurių daugelis laukė jau ne vienerius metus.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Aiškėja „Google Pixel 8a“ specifikacijos ir kaina, gerų naujienų pagaliau sulauks ir lietuviai

JAV technologijų bendrovė jau ruošiasi dar vieno naujo vidutinės klasės išmaniojo telefono pristatymui. Šių metų gegužę turėtų debiutuoti „Pixel 8a“, o dabar aiškėja ir pagrindinės šios „Google“ naujienos specifikacijos. Panašu, kad įrenginys sulauks keletos svarbių atnaujinimų.

Pranešama, jog naujasis „Google Pixel 8a“ turės ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu bei veiks su „Tensor G3“ procesoriumi, kuris dabar naudojamas „Pixel 8“ ir „Pixel 8 Pro“ modeliuose. Kalbant apie ekraną, čia bus naudojama panelė su 1 400 nitų maksimaliu HDR ryškumu.

Kaip jau esame rašę, šis įrenginys bus kiek brangesnis nei pernai išleistas „Pixel 7a“ modelis. „Google Pixel 7a“ po pristatymo kainavo nuo 500 eurų, o naujasis „Pixel 8a“ modelis bus siūlomas nuo 570 eurų. Remiantis naujausia informacija, išmanusis telefonas turės dvi atmintinių versijas, o pigiausias variantas turės 128 GB. Už 630 eurus bus galima įsigyti 256 GB vidinės atminties turintį modelį.

Verta paminėti ir tai, jog „Google“ ketina išmanųjį telefoną pasiūlyti platesnei auditorijai nei anksčiau. Praėjusių metų modelis buvo prieinamas 21 šalyje, o naujasis „Pixel 8a“ turėtų būti pasiūlytas ir naujose rinkose, kas yra gera naujiena lietuviams.

Skelbiama, jog „Google Pixel 8a“ bus parduodamas Čekijoje, Estijoje, Suomijoje, Latvijoje, Lenkijoje, Rumunijoje, Slovakijoje, Slovėnijoje ir pagaliau taps oficialiai prieinamas ir lietuviams. Žinoma, ši informacija dar nėra patvirtinta, tačiau tai vis tiek turėtų tapti puikiomis naujienomis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas