Aiškėja, kada debiutuos naujasis „Snapdragon 8 Gen 4“ procesorius: galingiausiems telefonams skirto lusto laukti liko nebedaug

Lukas Snarskis

2024-03-02, 16:35

0 komentarų

Praėjusių metų spalį Havajuose surengtame „Snapdragon Summit“ renginyje „Qualcomm“ paskelbė apie „Snapdragon 8 Gen 3“, o dabar sužinojome, kad šių metų „Snapdragon Summit“ taip pat vyks spalio mėnesį, kur lustų gamintojas pristatys „Snapdragon 8 Gen 4“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Aiškėja, kada debiutuos naujasis „Snapdragon 8 Gen 4“ procesorius: galingiausiems telefonams skirto lusto laukti liko nebedaug

Tai atskleidė „Qualcomm“ CMO Don McGuire, kuris „X“ svetainėje paskelbtame vaizdo įraše iš vykstančio Pasaulio mobiliųjų technologijų kongreso (MWC) sakė, kad „Snapdragon 8 Gen 4“ bus naudojamas „Oryon“ procesorius. Dviejų minučių trukmės vaizdo įrašą galite peržiūrėti žemiau.

Tikimasi, kad prieš paskelbdama apie „Snapdragon 8 Gen 4“, „Qualcomm“ pristatys dar vieną „Snapdragon 8 Gen“ serijos lustą. Jo modelio žymuo yra SM8635 ir spėjama, kad jame bus vienas „Cortex-X4“ branduolys, kurio taktinis dažnis yra 2,9 GHz, o grafiškai intensyvias užduotis atliks „Adreno 735“ grafika.

Spėjama, kad šis lustas gaminamas naudojant TSMC 4 nm litografiją, o jo „AnTuTu“ rezultatas yra apie 1,7 mln. taškų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas