Aiškėja kuo nustebins naujasis „HTC U23 Pro“: jau žinomi pagrindiniai dizaino ypatumai bei kai kurios specifikacijos

HTC

Lukas Snarskis

2023-05-17, 12:35 (atnaujinta 2023-05-18, 00:55)

1 komentaras

Dar 2019 metų spalį HTC vadovas Yvesas Maitresas skelbė, jog kompanija stabdo darbus išmaniųjų telefonų sektoriuje. Tai turėjo reikšti, kad bendrovė daugiau nebegamins tokių įrenginių, tačiau šiandieninės naujienos rodo, kad yra šiek tiek kitaip.

„FunWater SUP“ pripučiamos irklentės tik už 141 eurą su nuolaidos kodu NNNDFUYHA1. Spauskite čia, kad įsigyti.
Aiškėja kuo nustebins naujasis „HTC U23 Pro“: jau žinomi pagrindiniai dizaino ypatumai bei kai kurios specifikacijos

Internete pasklido informacija apie HTC bendrovės planus pristatyti naująjį „HTC U23 Pro“ išmanųjį telefoną. Iš pradžių pasirodė šio įrenginio nuotraukos, o taip pat paaiškėjo ir dalis specifikacijų. Į pasirodžiusius gandus sureagavo ir kompanijos atstovai.

HTC atstovai oficialiai patvirtino, jog naujasis „HTC U23 Pro“ bus pristatytas jau gegužės 18 dieną. Bendrovės išplatintame paveiksliuke matyti klausimas „ar jūs pasiruošę“ bei pristatymo data. Šiandien pasirodė ir naujojo kompanijos flagmano maketai, kurie leidžia detaliau pažvelgti į naująjį įrenginį.

Kaip galima matyti iš nuotraukos, naujasis „HTC U23 Pro“ turėtų būti prieinamas baltos ir rudos spalvų. Tiesa, kai kurių šaltinių teigimų, HTC gali pristatyti ir pilkos spalvos modelį. Būtent pastarojo varianto nuotraukos buvo pasirodę kiek anksčiau.

Sprendžiant iš pateikiamų nuotraukų, telefono galinės dalies dizainą įkvėpė senesni „Samsung Galaxy S Ultra“ modeliai. Galinėje pusėje rasime keturias kameros, kurios sumontuotas stačiakampyje, o jame – ir LED blykstė. „HTC U23 Pro“ nugarėlėje galima matyti ir gamintojo logotipą, kuris, kaip ir įprasta, pastebimas pačiame viduryje.

Skelbiama, jog „HTC U23 Pro“ turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1“ procesoriumi bei turės iki 12 GB operatyviosios (RAM) atminties bei 256 GB vidinės atminties. Išmaniojo telefono veikimą turėtų palaikyti 4 600 mAh talpos baterija. Deja, tačiau įkrovimo sparta kol kas nėra žinoma.

Ir nors pats gamintojas nėra pateikęs jokios oficialios informacijos, pranešama, kad šis išmanusis telefonas taip turės AMOLED ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

1 komentarų

Audrius

Labai nusivylęs, atėjo dėžutėje be plėvelės, greičiausiai koks demo modelis, bet baisiausia ekranas,vaizdas neryškus, išplaukęs, keičiant dažnį nuo 60 hz iki 120 hz vaizdas ekrane nesikeičia, išplaukęs ir lieka. Labai prasta kokybė ir korpusas nevykęs, visai blogai jaučiasi rankoje. HTC sugedo iki žemiausio vertinimo

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas