Aiškėja pagrindinės „OnePlus 12“ telefono savybės: pasiūlys puikų ekraną, galingą procesorių ir aukštos raiškos kameras

Lukas Snarskis

2023-07-19, 07:16

0 komentarų

Kinijos kompanija „OnePlus“ kasmet pristato vis daugiau išmaniųjų telefonų. Atrodo, jog dar visai neseniai jų asortimente buvo vos vienas ar du telefonai per metus, o dabar šis skaičius gerokai išaugęs. Kaip bebūtų, didelio susidomėjimo sulaukia galingiausi bendrovės flagmanai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Aiškėja pagrindinės „OnePlus 12“ telefono savybės: pasiūlys puikų ekraną, galingą procesorių ir aukštos raiškos kameras

Niekam ne paslaptis, jog bendrovė kitąmet turėtų pradėti naujausių flagmanų prekybą. Tiesa, pastaruoju metu tapo populiaru savo naujausius aukščiausios klasės įrenginius pristatyti metų pabaigoje, o analogišką sprendimą turėtų priimti ir „OnePlus“ vadovai.

Internete jau kuris laikas sklinda gandai, jog „OnePlus 12“ gali debiutuoti šių metų gruodį, o dabar tokia informacija buvo patvirtinta ir dar kartą. Bent keli skirtingi šaltiniai praneša, jog būtent gruodį įvyks naujojo „OnePlus“ flagmano debiutas. Tiesa, iš pradžių jis bus pristatytas tik Kinijos rinkai.

Dabar paaiškėjo ir didžioji dalis naujojo „OnePlus“ flagmano specifikacijų. Remiantis naujausia informacija, išmanusis telefonas bus aprūpintas 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 2K raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama panelė turės lenktus kraštus, o atsinaujinimo dažnis keisis, atsižvelgiant į tai kam naudojamas telefonas.

Skelbiama, jog „OnePlus 12“ turės pagrindinę kamerą su 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Pastarasis bus aprūpintas ir optiniu vaizdo stabilizavimu. Greta rasime 50 MP plataus kampo kamerą, o taip pat ir 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą teleobjektyvą. Pastarasis pasiūlys ir 3x optinį priartinimą. Priekinėje įrenginio dalyje – 32 MP asmenukių kamera.

Naujasis „OnePlus“ flagmanas turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi, kurio debiutas įvyks „Qualcomm Summit“ metu. Išmanusis telefonas turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties. Čia ketinama panaudoti LPDDR5x bei UFS 4.0 atmintines.

Išmanusis telefonas veiks su 5 400 mAh talpos baterija bei pasiūlys 100W greitojo įkrovimo galimybę. „OnePlus 12“ taip pat bus aprūpintas ir 50W belaidžio įkrovimo technologija. Tikėtina, jog ši naujiena pirkėjus pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija.

Kaip jau minėjome, išmanusis turėtų debiutuoti gruodžio mėnesį, tačiau tuomet jis atkeliaus tik į Kinijos rinką. Kol kas nėra žinoma, kada galėtų įvykti tarptautinis „OnePlus 12“ išmaniojo telefono debiutas, tačiau tai turėtų įvykti kiek vėliau. Tikėtina, jog į Europą naujasis bendrovės flagmanas atkeliautų sausio pabaigoje – vasario pradžioje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas