Aiškėja pirmosios „Black Shark 6“ serijos flagmanų savybės: pasiūlys daug galios ir aukščiausios klasės ekranus

Arnas Balčiūnas

2023-02-23, 11:55

0 komentarų

Kinijos milžinė „Xiaomi“ kasmet pristato gausybę produktų, o kai kurie iš jų priklauso ir dukterinėms bendrovėms. Daugeliui turėtų būti gerai žinomas ir prekinis ženklas „Black Shark“, kuris kasmet pristato naujus žaidimams skirtus telefonus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Aiškėja pirmosios „Black Shark 6“ serijos flagmanų savybės: pasiūlys daug galios ir aukščiausios klasės ekranus

Dar praėjusių metų kovą „Xiaomi“ atstovai pademonstravo naujuosius „Black Shark 5“ išmaniuosius telefonus, o jau netrukus laukiama ir „Black Shark 6“ serijos įrenginių debiuto. Nors kompanijos atstovai dar nėra paskelbę jokios oficialios informacijos, tačiau gandų apie šiuos telefonus pasirodo vis daugiau.

Remiantis naujausia informacija, „Xiaomi Black Shark 6“ serijos išmanieji telefonai turėtų būti aprūpinti „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ mikroschemų rinkiniais, o taip pat ir 2K raiška pasižyminčiais ekranais. Skelbiama, jog viršutinėje ekrano dalyje bus įmontuota asmenukių kamera, o nugarėlėje rasime 64 MP raiškos „Sony IMX686“ vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą.

„Black Shark 6“ serijos išmanieji telefonai taip pat turėtų pasiūlyti plataus kampo bei makro kameras. Pranešama, jog šie flagmanai taip pat turės du stereo garsiakalbius, o įrenginių veikimą turėtų palaikyti 5000 mAh talpos baterija su 120W greituoju įkrovimu.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kiek išmaniųjų telefonų sudarys „Black Shark 6“ seriją. Vertėtų prisiminti, kad pernai buvo pademonstruoti trys modeliai – tai standartinis, „RS“, o taip pat ir „Pro“ variantas. Tiesa, Europoje debiutavo tik du iš trijų – tai „Black Shark 5“ ir „Black Shark 5 Pro“. Kažko panašaus galima tikėtis ir šiemet.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas