„Android 10“ atkeliauja ir į vieną geriausių vidutiniokų: „Xiaomi“ pagaliau atnaujino „Redmi Note 9s“ modelį

Lukas Snarskis

2020-10-28, 09:45 (atnaujinta 2022-12-06, 16:04)

0 komentarų
„Android 10“ atkeliauja ir į vieną geriausių vidutiniokų: „Xiaomi“ pagaliau atnaujino „Redmi Note 9s“ modelį

Kinijos kompanijos „Xiaomi“ dukterinė įmonė „Redmi“ dar kovo mėnesį pristatė „Redmi Note 9s“ išmanųjį telefoną, o visi šio įrenginio savininkai šią savaitę turėtų sulaukti ir labai gerų naujienų. Pastaruoju metu „Xiaomi“ itin intensyviai atnaujina vidutinės ir biudžetinės klasės produktus į naująją „MIUI 12“ vartotojo sąsają, kuri sukurta pagal „Android 10“ operacinės sistemos versiją.

Tokio atnaujinimo pagaliau sulaukė ir „Redmi Note 9s“, o tai patvirtinti gali ir mūsų komanda. Ir nors išmanusis telefonas, kaip jau minėjome, išleistas buvo dar šių metų pradžioje, tačiau „Android 10“ į jį atkeliauja tik dabar, tačiau geriau vėliau nei niekada, tiesa? Įdomu ir tai, jog Indijoje šis įrenginys parduodamas kaip „Redmi Note 9 Pro“, o ši versija „MIUI 12“ naujinio sulaukė dar rugsėjo mėnesį.

Kartu su pasauline „Redmi Note 9s“ išmaniojo telefono versija, atnaujinimą gaus ir tie įrenginių savininkai, kurie įsigijo Turkijos ar Rusijos rinkoms skirtus modelius. Tiesa, reikėtų atkreipti dėmesį, kad pastarasis naujinys Jus gali pasiekti ir kiek vėliau. „Xiaomi“ šiuo metu išleido bandomąją pilno naujinio versija ir ji yra prieinama ribotam kiekiui vartotojų. Kaip bebūtų, pilnas atnaujinimas turėtų pasirodyti artimiausiu metu.

Primename, kad „Redmi Note 9s” yra naujausias „Xiaomi” dukterinės kompanijos hitas, kuris dėl nenugalimo kainos/kokybės santykio turėtų susilaukti milijonus siekiančių pardavimų visame pasaulyje. Tačiau norėdamas tai užtikrinti, gamintojas įdiegė nemažai naujovių.

Išmanusis stengiasi neatsilikti nuo flagmanų, todėl pagrindinė jo korpuso medžiaga yra įbrėžimams atsparus „Gorilla Glass 5” stiklas, dengiantis tiek priekinę tiek galinę dalį. Nugarėlė, siekiant iki maksimumo pagerinti laikymo komfortą, pasižymi lenktais kraštais. Stiklus tarpusavyje jungia plastikinis rėmas, gerai sugeriantis smūgio jėgą, telefonui netyčia nukritus ant žemės.

„Redmi Note 9s” žvaigždė - visiškai naujas aukštesnės klasės „Snapdragon 720G” procesorius. Tai yra didelis žingsnis į priekį, lyginant su šeštos serijos drakonus turėjusiais pirmtakais, todėl šio telefono pirkėjai galės džiaugtis ne tik išaugusia veikimo sparta, bet ir visai kito lygio žaidimų patirtimi. Kitas naujojo lusto privalumas - dar mažesnės energijos sąnaudos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas