„Android 13“ atkeliauja į daugelį „Samsung“ flagmanų: išleistas atnaujinimas, kuris jau pasiekiamas ir Lietuvoje, pasitikrinkite ir jūs

Arnas Balčiūnas

2022-11-08, 16:25 (atnaujinta 2022-11-29, 00:35)

0 komentarų

Didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas „Samsung“ per pastaruosius metus ženkliai pagerino savo įrenginių palaikymą. Daugelis bendrovės produktų vis dažniau sulaukia atnaujinimų, o dabar puikios naujienos atkeliauja ir į kompanijos flagmanus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Android 13“ atkeliauja į daugelį „Samsung“ flagmanų: išleistas atnaujinimas, kuris jau pasiekiamas ir Lietuvoje, pasitikrinkite ir jūs

„Samsung“ dar visai neseniai pristatė naująją „One UI 5.0“ vartotojo sąsajos versija, o šį atnaujinimą pagaliau gauna ir „Galaxy S21“ serijos išmanieji telefonai, o taip pat ir „Galaxy S20“ bei „Galaxy Note 20“ duetas. Pranešama, kad naujiniai jau pasiekia europiečius, o tai reiškia, kad ir lietuviai gali atsinaujinti savo turimus modelius.

Naujausia informacija rodo, kad „Samsung Galaxy S21“, „Galaxy S21+“, o taip pat ir „Galaxy S21 Ultra“ išmaniųjų telefonų savininkai savo įrenginius gali atsinaujinti jau dabar. Analogiškos naujienos Europoje pasiekė ir tuos, kurie turi „Samsung Galaxy S20“, „Galaxy S20+“, o taip pat ir „Galaxy S20 Ultra“ modelius. Nurodoma, kad atnaujinimas atkeliauja ir su spalio mėnesio saugumo papildiniu.

Šveicarijoje analogišką „One UI 5.0“ vartotojo sąsajos atnaujinimą jau gauna ir „Samsung Galaxy Note 20“, o taip pat ir „Galaxy Npte 20 Ultra“ išmaniųjų savininkai. Pastarasis naujinys taip pat atkeliauja su spalio mėnesio saugumo atnaujinimu. Tikėtina, kad šią naujieną netrukus galės išbandyti ir lietuviai, turintys šiuos „Samsung“ flagmanus.

Priminsime, jog naujoji „One UI 5.0“ vartotojo sąsajos versija sukurta naudojant „Android 13“ operacinės sistemos versiją. Ji pasiūlys ne tik atnaujinto dizaino ekrano užrakinimo vaizdus, tačiau ir nemažai kitų naujovių. Tarp jų – nauji išmanieji valdikliai, atnaujinta galerija bei nemažai kitų smulkių naujovių, kurios supaprastins naudojimąsi telefonu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas