„Android“ telefonų naudotojai sulaukė fantastiškų naujienų: „Gmail“ programėlė pasipildė galimybe, kokios daugelis laukė jau ne vienerius metus

Lukas Snarskis

2024-01-07, 16:45

2 komentarai (-ų)

Išmaniųjų telefonų pasaulyje vyrauja dvi operacinės sistemos – tai „Android“ ir „Apple“ įrenginiuose veikianti „iOS“. Niekam ne paslaptis, jog tai ne tik skirtingos platformos, bet skirtumų turi ir juose veikiančios programėlės. Skiriasi net ir pačios populiariausios aplikacijos – tokios kaip „Facebook“, „Instagram“ ar „Gmail“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Android“ telefonų naudotojai sulaukė fantastiškų naujienų: „Gmail“ programėlė pasipildė galimybe, kokios daugelis laukė jau ne vienerius metus

Dažnai pasitaiko ir ganėtinai paradoksalių situacijų. Ar kada pagalvojote, jog „Google“, kuri plėtoja „Android“ operacinę sistemą, galėtų sukurti programėlę, patogesnę „iOS“ vartotojams? Būtent tokia situacija vyravo dar visai neseniai. Daugelis iš mūsų naudojasi „Gmail“ aplikacija, tačiau viena svarbiausių galimybių buvo prieinama tik „iPhone“ telefonų turėtojams.

„iPhone“ išmaniųjų telefonų turėtojai jau seniausiai gali pažymėti visus el. pašto dėžutėje esančius laiškus ir juos ištrinti vos kelių mygtukų paspaudimų. Atrodo, kad „Google“ po labai ilgo laiko pagaliau įsiklausė į savo naudotojus ir baigė kurti minėtą galimybę, kuri netrukus atsiras ir „Android“ operacinę sistemą naudojančiuose įrenginiuose.

Tiesa, nors tokia funkcija netrukus ir pasieks „Android“ išmaniuosius telefonus, tačiau yra vienas niuansas. Naujasis mygtukas leis jums pažymėti tik 50 el. laiškų, kurie atvaizduojami viename puslapyje. Jei norite ištrinti visus juos, toliau pateikiame veiksmai, kuriuos turite atlikti:

  1. Atsidarykite „Gmail“ programėlę;
  2. Paspauskite ir palaikykite ant norimo ištrinti el. laiško;
  3. Aukščiau pasirodžiusiose parinktyse pažymėkite „Select all“;
  4. Tuomet keliaukite iki pat apačios, kol užsikraus daugiau laiškų;
  5. Viršuje dar kartą spustelėkite „Select all“.

Atliekant šiuos žingsnius jūs galėsite ištrinti daugiau nei 50 laiškų vienu metu. Verta paminėti ir tai, jog ištrinti el. laiškai nukeliaus į šiukšliadėžę, kur bus saugomi papildomas 30 dienų ir vėliau visiškai pašalinti iš jūsų paskyros.

2 komentarų

Aidas

Nesupr?juk šitas bajariis anroidose jau gana seniai,naudojuosi samsungu ir laiškus jau seniai tokiu būdu trynu,kito būdo net nznau

Programx

Just in case.
Pascrollinus i apacia iki tiek kiek uzkrauna laisku ir tada pazymejus laiska ir pasirinkus select all paima daugiau laisku negu 50 t.y 251

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas