„Android“ vartotojai sprogsta iš pavydo: paaiškėjo, kokia dalis „iPhone“ įrenginių veikia su naujausia programine įranga, skaičiai nustebins daugelį

Lukas Snarskis

2023-06-11, 15:55

0 komentarų

„Apple“ naudojamos „iOS“ operacinės sistemos atnaujinimai vartotojus visuomet pasiekia greičiau nei „Android“ išmaniųjų telefonų savininkus. Tai puikiai iliustruoja ir naujausia statistika.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Android“ vartotojai sprogsta iš pavydo: paaiškėjo, kokia dalis „iPhone“ įrenginių veikia su naujausia programine įranga, skaičiai nustebins daugelį

JAV technologijų milžinė naująją „iOS 16“ operacinės sistemos versiją išleido dar praėjusių metų rugsėjį, o dabar ji yra naudojama net 81 proc. visų „iPhone“ išmaniųjų telefonų. Verta pastebėti, jog skaičiuojant tik per pastaruosius metus išleistus „Apple“ įrenginių modelius – procentas siekia net 90.

Remiantis naujausia informacija, 13 proc. visų „iPhone“ išmaniųjų telefonų vis dar veikia su „iOS 15“ operacinės sistemos versija, o 6 proc. „Apple“ įrenginių naudoja senesnę nei „iOS 15“ versiją. Pažymima ir tai, jog 8 proc. per pastaruosius ketverius metus išleistų bendrovės produktų naudoja būtent pastarąją operacinės sistemos versiją.

Kalbant apie bendrovės kuriamus planšetinius kompiuterius, 71 proc. visų „iPad“ jau naudoja „iPadOS 16“, o 20 proc. vis dar veikia su „iPadOS 15“. Tarp „iPad“, išleistų per pastaruosius ketverius metus, „iPadOS 16“ užima 76 proc. rinkos, o po to seka „iPadOS 15“ su 18 proc.

Tokie „Apple“ skaičiai atrodo išties įspūdingai, ypatingai jeigu lyginsime juos su „Android“ operacinės sistemos rezultatais. Balandžio mėnesį buvo pasirodžiusi naujausia informacija, kuri atskleidė, jog „Android 13“ platformos versija naudojama vos 12 proc. visų „Android“ įrenginių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas