„Apple“ kitąmet pristatys pigesnį „iPhone“: naujasis modelis nustebins naujomis galimybėmis, bet kai kurios detalės nesikeis

Lukas Snarskis

2021-10-09, 15:45 (atnaujinta 2022-11-30, 12:46)

0 komentarų
„Apple“ kitąmet pristatys pigesnį „iPhone“: naujasis modelis nustebins naujomis galimybėmis, bet kai kurios detalės nesikeis

JAV technologijų milžinė „Apple“ šiemet jau pristatė naujus išmaniuosius telefonus, o naujųjų „iPhone 13“ serijos įrenginių prekyba prasidėjo ir Lietuvoje. Kaip jau tampa įprasta, vos tik pasibaigus vienam pristatymui – internete pasipila kalbos apie artėjančius bendrovės renginius, o dabar – apie kitų metų planus.

Kaip ir įprasta, nauji išmanieji telefonai iš „Apple“ stovyklos dabar bus pademonstruoti tik kitų metų rugsėjį, tačiau gali nutikti ir taip, jog specialus renginys įvyks dar prieš pastarąją spaudos konferenciją. Remiantis naujausia informacija, 2022 metų pirmoje pusėje gali būti pristatytas trečios kartos „iPhone SE“ išmanusis.

Pranešama, kad naujasis „iPhone SE 3“ vartotojams pasiūlys nemažai pasikeitimų, lyginant su ankstesniu šios serijos modeliu, o vienas pagrindinių – atnaujintas procesorius su 5G ryšio palaikymu. Manoma, kad šis modelis įgaus „Apple A15 Bionic“ lustą, kuris šiuo metu yra naudojamas ir „iPhone 13“ serijos telefonuose. Nepaisant to, reikėtų neatmesti tikimybės, jog „Apple“ gali panaudoti ir metais senesni lustą, kas leistų pasiūlyti žemesnį naujojo „iPhone SE 3“ kainą.

Ir nors šio išmaniojo telefono specifikacijos sulauks atnaujinimo, tačiau dizainas turėtų išlikti nepakitęs. Šaltinių Japonijoje teigimu, „iPhone SE 3“ modelis naudos tą patį dizainą kaip ir 2020 metais išleistas „iPhone SE“ variantas. Tai reiškia, kad kitąmet pasirodantis modelis turės 4,7 colių įstrižainės ekraną, o apatinėje jo dalyje bus įmontuotas „Touch ID“ pirštų antspaudų skaitytuvas.

Daugelis įsitikinę, jog naujasis „iPhone SE 3“ išmanusis telefonas gali būti išleistas su tikslu pakeisti „iPhone mini“ modelį. „Apple“ vadovai galimai nėra patenkinti prastais šio mažesniojo „iPhone“ pardavimais ir dėl šios priežasties, jau kuris laikas svarsto atsisakyti šio modelio gamybos ir prekybos.

Naujausia informacija rodo, kad „iPhone SE 3“ gamyba turėtų prasidėti dar šių metų gruodį, o jo pristatymo galima būtų tikėtis 2022 metų pavasarį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas