„Apple“ ruošiasi didžiausiam metų renginiui: paskelbta, kada bus pademonstruotos karščiausios bendrovės naujienos

Arnas Balčiūnas

2023-03-30, 12:07 (atnaujinta 2023-03-30, 15:50)

0 komentarų

JAV technologijų milžinės „Apple“ kuriami išmanieji telefonai veikia su „iOS“ operacine sistema, kuri skirta tik „iPhone“ įrenginiams. Bendrovė nuolat rūpinasi jos saugumu, o taip pat pasiūlo ir naujų galimybių.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Apple“ ruošiasi didžiausiam metų renginiui: paskelbta, kada bus pademonstruotos karščiausios bendrovės naujienos

Prieš keletą dienų „Apple“ išleido „iPhone“ išmaniesiems skirtą programinės įrangos atnaujinimą, o plačiau apie naująją „iOS 16.4“ operacinės sistemos versiją plačiau skaityti galite paspaudę čia. Šiandien JAV bendrovės atstovai pasidalino ir dar geresnėmis naujienomis. Oficialiai paskelbta, jog „WWDC 2023“ metinė spaudos konferencija šiemet bus surengta birželio 5-9 dienomis.

Kaip ir įprasta, šios spaudos konferencijos metu bus pristatytos ir naujausios „Apple“ produktams skirtų operacinių sistemų versijos. Jau birželio 5 dieną galėsime pažvelgti į naująją „iOS 17“ versiją, o taip pat ir kitiems įrenginiams skirtas platformas. „Apple“ atstovė Susana Prescott patikino, kad „WWDC23“ bus didžiausias ir įdomiausias bendrovės kada nors surengtas renginys“.

Kasmetinę „Apple“ konferenciją bus galima stebėti ir tiesiogiai internetu, o visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir Telefonai.eu portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas