Artėjant debiutui gausėja ir gandų: ko naujo galime tikėtis iš „Samsung Galaxy S22“?

Leonardas Sindaravičius

2021-10-19, 10:10 (atnaujinta 2022-11-29, 00:34)

1 komentaras
Artėjant debiutui gausėja ir gandų: ko naujo galime tikėtis iš „Samsung Galaxy S22“?

„Samsung“ toli gražu negarsėja geru paslapčių laikymu - kone vienintelis įrenginys, kurį kompanija sugebėjo pristatyti be išankstinio informacijos nutekėjimo buvo 2012-ųjų „Galaxy S III“, tad artėjantis „S22“ debiutas nėra išimtis. Remiantis naujausiais pranešimais, būsimajam flagmanui gyvybę suteiks ne pačios korėjiečių milžinės sukurtas „Exynos“, o „Qualcomm Snapdragon 898“ - tas pats procesorius, kurį išvysime ir „Xiaomi 12“ serijoje.

Vienas patikimų informacijos tekintojų suteikė pirmąjį žvilgsnį į tai, ko galime tikėtis iš „Galaxy S22“ priekio - nuotraukose matomas įrenginių priekinis stiklas. Iš tokios nuotraukos sunku išspausti konkrečią informaciją, tačiau lyginant su „S21“ stiklu matome, jog pastarųjų įpėdiniai turės dar apvalesnius kampus, o kraštas aplink ekraną bus vienodo storio aplink visą įrenginio perimetrą. Nors pokyčiai atrodo minimalūs, ekrano kraštų pokytis yra naujovė „Android“ pasaulyje - daugelis šią operacine sistema aprūpintų įrenginių pastaruosius kelis metus pasižymėjo pastorinta apatine kraštine.

„Samsung Galaxy S22“ debiuto tikimasi ateinančių metų pradžioje, ši išmaniųjų telefonų serija jau įgijo „3C“ sertifikatą Kinijoje, kas patvirtina, jog įrenginiai palaikys 25W greitąjį krovimą. Kartu su galios, ekrano ir vizualiais atnaujinimais, įrenginiai turės naują kamerų modelį su 50 MP pagrindiniu sensoriumi.

„Galaxy S22 Ultra“ specifikacija taip pat buvo nutekinta ir įrodė, jog tai bus visai kitokio kalibro įrenginys - jis bus didesnis, išvaizda primins buvusią „Galaxy Note“ seriją ir atkeliaus su korpuse paslepiamu pieštuku.

1 komentarų

Wissen

Na įdomu, nes man atrodo turėtu išeit su exynos chipset kuris naudos amd gpu. Tik dėl krovimo tai galėtu ir daugiau W padaryt greitesnį. Bet šiaip spėju minimalistiniai pokyčiai bus tik gal su kamera kažkas ir ekranas, jie manau dirba ties savo foldable telefonais kurie sulauke demesio. Tad nesitikiu daug iš naujo flagmano kažko

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas