„Asus“ anonsuoja naująjį savo flagmaną: paaiškėjo, kada įvyks oficialus pristatymas bei pagrindinės telefono specifikacijos

Lukas Snarskis

2024-02-21, 07:16 (atnaujinta 2024-02-22, 00:18)

0 komentarų

Taivano kompanija „Asus“ dar visai neseniai pristatė naujus „ROG“ serijos išmaniuosius telefonus. Tačiau tai nebus vieninteliai šių metų bendrovės flagmanai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Asus“ anonsuoja naująjį savo flagmaną: paaiškėjo, kada įvyks oficialus pristatymas bei pagrindinės telefono specifikacijos

Dar praėjusiais metais buvo pasirodę pranešimų, jog „Asus“ ketina nutraukti „Zenfone“ serijos išmaniųjų telefonų kūrimą, tačiau tokios kalbos veikiausiai nepasitvirtins. Tokius gandus suskubo paneigti ir bendrovės atstovai, o dabar aiškėja ir pasirodė ir daugiau informacijos.

Remiantis naujausia informacija, „Asus“ šiemet gali pristatyti du „Zenfone 11“ serijos išmaniuosius telefonus – tai „Zenfone 11“ ir „Asus Zenfone 11 Ultra“. Būtent apie pastarojo modelio išleidimą dabar paskelbė ir kompanijos atstovai. Spaudos konferencija numatyta kovo 14 dieną.

Tokiomis naujienomis „Asus“ atstovai pasidalino socialiniame tinkle X, kur taip pat buvo užsiminta apie dirbtinio intelekto funkcijas bei pasidalinta vaizdo įrašais apie „Zenfone 11 Ultra“ modelio vaizdo stabilizavimo galimybes, portretų režimą ir ilgai veikiančią bateriją.

Nors pats gamintojas daug detalių ir nepateikė, tačiau jau dabar yra žinoma, jog išmanusis telefonas turėtų būti aprūpintas 6,78 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje rasime nedidelį apskritimą, kur bus įmontuota 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

„Asus Zenfone 11 Ultra“ turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi bei turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) ir 512 GB vidinės atminties. Čia turėtų būti naudojamos LPDDR5X ir UFS 4.0 atmintinių lustai. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 500 mAh talpos baterija su 65W greituoju įkrovimu.

Neoficialiais duomenimis, šio flagmano nugarėlėje rasime tris kameras, o pagrindinė jų turės 50 MP raiškos vaizdo jutiklį. „Zenfone 11 Ultra“ taip pat turės 13 MP plataus kampo kamerą ir 32 MP teleobjektyvą, kuris pasiūlys 3x optinio priartinimo galimybę su optiniu vaizdo stabilizavimu.

Kaip jau minėjome, oficialus „Asus Zenfone 11 Ultra“ išmaniojo telefono pristatymas įvyks jau kovo 14 dieną. Spaudos konferencija bus surengta 14:00 val. Lietuvos laiku, o visą naujausią informaciją rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas