„Asus“ ruošia savo naujienas: paaiškėjo kada išvysime naujus flagmanus

Lukas Snarskis

2020-08-18, 14:40 (atnaujinta 2023-03-24, 00:08)

0 komentarų
„Asus“ ruošia savo naujienas: paaiškėjo kada išvysime naujus flagmanus

Pernai „ASUS” pristatė „ZenFone 6” - labai originalų flagmaną, galėjusį pasigirti ekranu be išpjovų ir persiverčiančios kameros sistema, leidžiančią galinei kamerai fiksuoti asmenukes ir eliminuoti priekinio jutiklio poreikį. Šių metų vasarį „Qualcomm” paviešintame modelių, kuriuose atsidurs aukščiausios klasės „Snapdragon 865” procesorius, galėjome išvysti ir „ZenFone 7”. Dabar tampa aišku kada šis išmanusis bus pristatytas oficialiai.

Taivano kompanijos atstovai patvirtino, jog oficialus naujojo flagmano pristatymas – jau kitą savaitę, rugpjūčio 26 dieną. Kaip jau tapo įprasta, „Asus“ savo renginį tiesiogiai transliuos internetu, kuris prasidės 9 val. Lietuvos laiku. Renginio transliaciją jau dabar galite prenumeruoti ir taip viską pamatytumėte pirmieji.

Remiantis šaltiniu, šįkart po „ASUS ZenFone 7” pavadinimu slėpsis du telefonai - įprastas „ZenFone 7” ir geresnė jo versija „ZenFone 7 Pro”. Abu įrenginius bus galima įsigyti tik baltos arba juodos spalvos. Įdomu tai, kad naujieji modeliai nepasidavė masiniam konkurentų judančių kamerų atsisakymo vajui ir nepasirinko naudoti nedidelės skylutės formos ekrano išpjovos asmenukių kamerai - įpėdiniai paveldės originalųjį persiverčiantį galinių kamerų mechanizmą, o AMOLED matrica ir toliau liks nesubjaurota artefaktų.

Iš specifikacijų galima paminėti „Snapdragon 865” procesorių, po ekranu montuojamą pirštų antspaudų skenerį ir 5G palaikymą. Birželio mėnesį telefonų galios testavimo programėlėje „GeekBench 5” apsilankė paslaptingas „ASUS ZF” įrenginys, turintis „Snapdragon 865” lustą ir net 16GB operatyviosios atminties. Prietaisas surinko 973 taškus vieno branduolio ir 3346 kelių branduolių kategorijose. Yra tikimybė, kad ten buvo būtent „ASUS Zenfone 7 Pro”.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas