Atnaujinimas, kurį privalo įsidiegti kiekvienas „Samsung“ flagmano turėtojas: pasiūlys ne tik saugumo patobulinimus, bet ir dar geresnes kamerų galimybes

Lukas Snarskis

2023-06-27, 19:29 (atnaujinta 2023-06-27, 19:30)

0 komentarų

„Samsung“ jau daugelį metų pirmauja mobiliųjų telefonų pramonėje, o naujausias jos gaminys „Galaxy S23 Ultra“ nėra išimtis. Su įspūdingomis fotoaparato galimybėmis „S23 Ultra“ yra fotografo svajonė.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Atnaujinimas, kurį privalo įsidiegti kiekvienas „Samsung“ flagmano turėtojas: pasiūlys ne tik saugumo patobulinimus, bet ir dar geresnes kamerų galimybes

Puikiomis fotografavimo galimybėmis yra aprūpinti visi „Galaxy S23“ serijos išmanieji telefonai, o dar birželio pradžioje „Samsung“ išleido atnaujinimą, kuris ženkliai patobulino programinę įrangą. Azijos rinkai skirtas atnaujinimas pagerino kamerų galimybes.

Nors iš pradžių „Samsung Galaxy S23“ serijos įrenginiams skirtas atnaujinimas buvo prieinamas tik Azijos rinkoje, tačiau dabar jis atkeliauja ir į Europą. Analogišką atnaujinimą gaus visi šių metų bendrovės flagmanai – tai „Galaxy S23“, „Galaxy S23 Plus“ ir „Samsung Galaxy S23 Ultra“.

Atnaujinimas pateikiamas su programinės įrangos versija S91xBXXU2AWF1 ir užima maždaug 2,2 GB vietos, todėl būtinai atsisiųskite jį naudodami „Wi-Fi“ ryšį, kad išvengtumėte papildomų mobiliojo ryšio duomenų mokesčių iš jūsų operatoriaus.

Kartu su šiuo programinės įrangos atnaujinimu jūs gausite ir birželio mėnesio „Android“ saugumo papildinį, bet dar svarbiau, kad jis išsprendžia fotoaparato automatinio fokusavimo problemas, pagerina naktinio režimo apdorojimą ir prideda 2x priartinimo parinktį prie portreto režimo numatytojoje kameros programėlėje.

Be to, birželio mėnesio naujinys pateikia sklandesnę „One UI“ perėjimo animaciją ir patobulina jutiminį grįžtamąjį ryšį. Tai taip pat turėtų išspręsti HDR problemas, su kuriomis susiduria numatytoji fotoaparato programa tam tikromis apšvietimo sąlygomis.

Norėdami įsidiegti šį atnaujinimą – turite nukeliauti į telefone esantį nustatymų langą ir ten susirasti „Program.įrang.naujinimas“ punktą. Tuomet spauskite „Atsisiųsti ir įdiegti“. Jeigu vis dėlto atnaujinimo dar nematyti – vadinasi jums teks palaukti dar keletą papildomų dienų.

Kaip žinia, daugelis išmaniųjų telefonų gamintojų, įskaitant ir „Samsung“, programinės įrangos naujinius pateikia ne visiems vartotojams iškart, o dalimis. Būtent dėl šios priežasties ne visi gali įsidiegti naujinį tik jam pasirodžius.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas