Belaidis įrenginių įkrovimas pasitelkiant telefoną: ar naudojate tokią galimybę, o gal tai tiesiog niekam nereikalingas blizgutis?

Lukas Snarskis

2022-01-22, 15:35

1 komentaras
Belaidis įrenginių įkrovimas pasitelkiant telefoną: ar naudojate tokią galimybę, o gal tai tiesiog niekam nereikalingas blizgutis?

Išmanieji telefonai dažnai turi funkcijų, kurios nėra itin populiarios tarp vartotojų. Viena tokių – galimybė belaidžiu būdu įkrauti kitus įrenginius. Tokia galimybė telefonuose atsirado prieš maždaug ketverius metus, tačiau ar ji išties yra reikalinga ir kaip dažnai naudojama?

Galimybė, kurią turi daugelis belaidžio įkrovimo technologiją turintys įrenginiai, buvo itin garsiai anonsuojama net ir didžiausių bendrovių, tačiau ar teko kada ją panaudoti? Ar mūsų skaitytojai ją naudoja ir kaip dažnai naudoja? Kviečiame sudalyvauti šio savaitgalio balsavime ir išreikšti savo nuomonę komentaruose.

Atvirkštinį belaidį įkrovimą šiai dienai gali pasiūlyti daugelis šių dienų flagmanų, o tarp jų patenka aukščiausios klasės „Huawei“ išmanieji telefonai, taip pat ir „Samsung Galaxy S10“ ar „Galaxy Note10“ modeliai ar naujesni, „Google Pixel 5“ ar naujesni, „OnePlus 9 Pro“ ir naujausi „Xiaomi“ sukurti aukščiausios klasės įrenginiai.

Vertėtų prisiminti, jog pirmieji įrenginiai, pasiūlę tokią galimybę, pasižymėjo itin lėtomis atvirkštinio belaidžio įkrovimo galimybėmis, o jų sparta siekdavo vos 5W ar dar mažiau. Sunku būtų nesutikti, kad tokia įkrovimo sparta dažnai gali būti lėtesnė nei norėtųsi, o ir jos nauda – diskutuotina.

Ir nors nuo pirmųjų išmaniųjų telefonų, su šia galimybe, išleidimo praėjo jau nemažai laiko, tačiau situacija – pasikeitė nežymiai. Nors kai kurie įrenginiai gali pasiūlyti 10W ar kiek didesnę spartą, tačiau didžioji dalis telefonų, kitus įrenginius, įkrauna pakankamai lėtai.

Kviečiame jus sudalyvauti aukščiau esančioje apklausoje, o savo komentarus apie tokį funkcionalumą – palikite komentarų skiltyje.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas