Bene ploniausias itin atsparus išmanusis telefonas rinkoje: „Cubot“ netrukus pradės naujo telefono prekybą, kurio savybės nustebins daugelį

Arnas Balčiūnas

2024-04-13, 07:55

0 komentarų

Pasiilgote nedidelių išmaniųjų telefonų? O jeigu dar jie ir atsparūs smūgiams, vandeniui, dulkėms ir viskam ką tik galima sugalvoti? Netrukus debiutuos būtent toks modelis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Bene ploniausias itin atsparus išmanusis telefonas rinkoje: „Cubot“ netrukus pradės naujo telefono prekybą, kurio savybės nustebins daugelį

Kinijos kompanija „Cubot“ galbūt nėra pats didžiausias ar geriausiai žinomas išmaniųjų telefonų gamintojas, tačiau savo asortimente bendrovė turi tikrai įdomių produktų. Netrukus debiutuos naujasis „Cubot KingKong AX“ modelis.

Sąlyginai plonas korpusas ir fantastiškos patvarumo savybės – tai turėtų tapti pagrindine šios „Cubot“ naujienos vizitine kortele. Išmanusis telefonas bus aprūpintas 6,583 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

Žinoma, šis įrenginys yra atsparus įvairiausiems aplinkos veiksniams, dulkėms ir vandeniui Tai patvirtina ir šio modelio turimi IP68/IP69K sertifikatai. Ir nors tokie telefonai dažnai būna itin sunkūs, tačiau „KingKong AX“ svers tik 296 gramus, o jo korpuso storis sieks 12,7 mm. Žinoma, žvelgiant į tradicinius modelius - tai ganėtinai storas modelis, tačiau savo klasėje jis siūlo puikius rodiklius.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Helio G99“ procesoriumi bei pasiūlys 12 GB operatyviosios (RAM), kas užtikrins sklandų šios „Cubot“ naujienos veikimą. „KingKong AX“ veikimą palaikys 5 100 mAh talpos baterija su 33W įkrovimo galimybe.

„Cubot KingKong AX“ taip pat turės 100 MP pagrindinę kamerą, o greta rasime ir 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą makro objektyvą. Priekinėje įrenginio dalyje – 32 MP asmenukių kamera. Verta paminėti ir tai, jog šis išmanusis nugarėlėje turi ir nedidelį ekraną, kur bus galima matyti svarbiausius pranešimus, baterijos lygį ir pan.

Pranešama, jog šio išmaniojo telefono prekyba prasidės jau balandžio 15 dieną, o pirmieji pirkėjai „KingKong AX“ galės įsigyti vos už 185 eurus. Jeigu norite nepraleisti prekybos pradžios – spauskite čia ir įsidėkite šį „Cubot“ įrenginį į krepšelį jau dabar.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas