Buvęs „OnePlus“ vadovas vėl ketina kurti telefoną? „Nothing“ prekiniu ženklu pažymėtas įrenginys gali pasirodyti jau netrukus

Lukas Snarskis

2021-10-17, 11:30 (atnaujinta 2023-02-06, 14:38)

1 komentaras
Buvęs „OnePlus“ vadovas vėl ketina kurti telefoną? „Nothing“ prekiniu ženklu pažymėtas įrenginys gali pasirodyti jau netrukus

Buvusio „OnePlus“ vadovo Carl Pei įkurta kompanija „Nothing“, dar liepos pabaigoje oficialiai pristatė pirmąjį savo produktą. Po ilgų anonsų ir gausybės paslapčių – į dienos šviesą iškilo nauji belaidžiai ausinukai „Nothing ear (1)“, kurie sulaukė nemažai gerbėjų dėmesio.

Prieš keletą dienų, „Nothing“ atstovai paskelbė ir apie planus bendradarbiauti su „Qualcomm“, o tai neabejotinai sukėlė naujų spekuliacijų audrą. Nesunku nuspėti, kad pagrindinis to objektyvas – galimas „Nothing“ vardu pažymėtas išmanusis telefonas. Tokią informaciją patvirtina ir „91mobiles“ šaltiniai.

Nors informacijos apie pirmąjį „Nothing“ kompanijos išmanųjį telefoną ir nėra, tačiau tikėtina, kad jis gali pasirodyti jau visai netrukus. Remiantis šaltinių duomenimis, pristatymas gali įvykti jau 2022 metų pradžioje. Logiška spėti, jog bendradarbiavimas su „Qualcomm“ nulems ir šios bendrovės procesorių naudojimą. Deja, išlieka neaišku ar tai bus aukščiausios ar vidutinės klasės produktas.

Žvelgiant į „Nothing“ kompanijos sukurtą įvaizdį, internete kalbama ir apie tai, jog bendrovės sukurtas išmanusis telefonas turėtų išsiskirti paprastu dizainu. Daugelio tikriausiai nenustebintų ir nestandartiniai dizaino sprendimai, kokiais pasižymi ir „Nothing ear (1)“ belaidžiai ausinukai.

Jeigu C.Pei su „Nothing“ išmanųjį telefoną ketina pristatyti jau sausio mėnesį, tai galėtų reikšti, jog visai netrukus internete pasirodys ir daugiau pranešimų apie galimas šio įrenginio specifikacijas.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas