Dar vienas automobilių gamintojas kuria savo telefoną: pasirodė pirmosios kinų valdomos bendrovės flagmano nuotraukos, pasiūlys itin galingas specifikacijas

Tomas Eidukevičius

2023-11-11, 14:30

0 komentarų

Liepos mėnesį automobilių gamintoja „Polestar“ paskelbė apie naujai įkurtą įmonę, kurios tikslas sustiprinti bendrovės pozicijas Kinijoje. Tuomet ši kompanija buvo įkurta kartu su „Meizu“, kuri gamina išmaniuosius telefonus.

Užsiregistruokite „Temu“ ir gaukite 30% nuolaidą pirmam užsakymui ir specialius kuponus – spauskite čia.
Dar vienas automobilių gamintojas kuria savo telefoną: pasirodė pirmosios kinų valdomos bendrovės flagmano nuotraukos, pasiūlys itin galingas specifikacijas

Siekdama pagerinti išmaniųjų įrenginių sąveiką su automobiliais, „Polestar“ dar rugsėjo mėnesį skelbė, jog ketina pristatyti savo pirmąjį išmanųjį telefoną. Nesunku nuspėti, jog tokio įrenginio kūrimas turėtų būti patikėtas „Meizu“, o naujausia informacija tai tik dar kartą patvirtina.

Internete pasirodė pirmosios „Polestar“ išmaniojo telefono nuotraukos, o taip pat ir vaizdo įrašas. Visa ši informacija atskleidžia, jog Kinijos bendrovės „Geely“ valdomas prekės ženklas ketina pristatyti kiek perdarytą „Meizu 20“ flagmaną, kuris bus pažymėtas „Polestar“ simbolika.

Kaip galite matyti, išmanusis telefonas turi visas pagrindines „Meizu 20“ įrenginio savybes – plokščias metalines rėmelis, trys vertikaliai išdėliotos kameros, o viena iš jų turi ir LED apšvietimą aplink. „Polestar“ įrenginys taip pat pasižymės plokščiu ekranu bei turės nedidelį apskritimą ekrano viršuje, kur bus įmontuota asmenukių kamera.

Tikėtina, jog „Polestar“ išmanusis telefonas turės kiek atnaujintas specifikacijas, lyginant su „Meizu 20“. Naujasis įrenginys turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi bei pasiūlys pakankamai operatyviosios (RAM) bei vidinės atminties. Žinoma, bene įdomiausia dalis yra ta, kokias papildomas galimybes šis telefonas pasiūlys „Polestar“ automobilių savininkams.

Priminsime, jog „Polestar“ ir „Meizu“ įsteigtos bendros įmonės pavadinimas nėra žinomas, tačiau „Polestar“ priklausys 49 proc., o „Meizu“ turės 51 proc. akcijų ir taip pat bus atsakinga už būsimo finansavimo, viršijančio „Polestar“ ir „Meizu“ pradinį kapitalą, teikimą.

Partnerystė bus susijusi su „Meizu“ automobiliams skirta „Flyme Auto“ programine įranga, nes „Polestar“ turi pasiūlyti vietiniam vartotojui pritaikytą programinę įrangą. Abi įmonės glaudžiai bendradarbiaus, siekdamos tobulinti programinę įrangą ir pasiūlyti gilią integraciją su mobiliaisiais įrenginiais. Kalbame apie programėles, pramogas, srautinio perdavimo paslaugas ir informacinę-pramoginę sistemą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas