Dar vienas elektromobilių gamintojas žengs į telefonų rinką: paskelbta, kada debiutuos pirmasis „Polestar“ išmanusis telefonas, laukti liko nebedaug

Lukas Snarskis

2024-04-17, 15:24

0 komentarų

2023 metų liepos mėnesį automobilių gamintoja „Polestar“ paskelbė apie naujai įkurtą įmonę, kurios tikslas sustiprinti bendrovės pozicijas Kinijoje. Tuomet ši kompanija buvo įkurta kartu su „Meizu“, kuri gamina išmaniuosius telefonus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Dar vienas elektromobilių gamintojas žengs į telefonų rinką: paskelbta, kada debiutuos pirmasis „Polestar“ išmanusis telefonas, laukti liko nebedaug

Siekdama pagerinti išmaniųjų įrenginių sąveiką su automobiliais, „Polestar“ dar praėjusių metų rugsėjį skelbė, jog ketina pristatyti savo pirmąjį išmanųjį telefoną. Bendrovės atstovai dabar patvirtino oficialiai – pirmasis „Polestar“ telefonas debiutuos jau balandžio 23 dieną.

Kaip žinia, „Polestar“ priklauso Kinijos koncernui „Geely“, kuris taip pat valdo ir „Meizu“ prekinį ženklą. Tai leidžia daryti prielaidą, jog „Polestar Phone“ bus perdarytas „Meizu“ įrenginys, o tai patvirtina ir naujausios nuotraukos. Tikėtina, kad naujasis modelis bus perdaryta „Meizu 20 Pro“ versija.

Tai reiškia, jog „Polestar Phone“ veikiausiai bus aprūpintas 6,81 colių įstrižainės LTPO OLED ekranu su 1368 x 3192 taškų raiška bei kintančiu 1-120 atsinaujinimo dažniu. Telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei naudos LPDDR5X operatyviosios (RAM) bei UFS 4.0 lustus.

Priminsime, jog Kinijos automobilių gamintojai vis labiau akcentuojasi ne tik į naujų elektromobilių kūrimą, bet siekia pasiūlyti ir išmanųjį telefoną, kuris pasiūlytų geresnę sąveiką su jų transporto priemonėmis. Praėjusiais metais savo pirmąjį telefoną pristatyti ir „Nio“, kuri ir pradėjo šią naują tendenciją.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas