Daugėja informacijos apie naujuosius „ROG Phone“ telefonus: aiškėja pagrindinės dizaino ypatybės, jau žinoma ir dalis specifikacijų

Lukas Snarskis

2024-01-05, 07:16

0 komentarų

Taivane įsikūrusi technologijų kompanija „Asus“ kasmet pristato bent keletą žaidimams skirtų išmaniųjų telefonų. Ne išimtis ir 2023 metai, kuomet buvo pademonstruotas ne vienas „ROG Phone“ serijos įrenginys. Gamintojas jau ruošiasi 2024 metų naujienų pristatymui.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Daugėja informacijos apie naujuosius „ROG Phone“ telefonus: aiškėja pagrindinės dizaino ypatybės, jau žinoma ir dalis specifikacijų

„Asus“ jau kuris laikas ruošiasi naujojo „ROG Phone 8“ pristatymui, o dabar jau aišku, kad šios serijos išmanieji telefonai bus pristatyti sausio 8 dieną Las Vegase įvyksiančioje CES technologijų parodoje. Iki pristatymo liekant vis mažiau laiko – aiškėja ir daugiau informacijos apie pačius įrenginius.

Jau žinoma, jog „Asus“ ketina pristatyti du išmaniuosius telefonus – tai „ROG Phone 8“ ir „ROG Phone 8 Pro“. Dabar internete pasirodė „ROG Phone 8 Pro“ išmaniojo telefono maketai. Tiesa, standartinis šios serijos modelis turės tik labai minimalius skirtumus, lyginant su „Pro“ variantu.

Kaip galima matyti iš nuotraukų, šis flagmanas turės plokščią ekraną, o viršutinėje jo dalyje – nedidelis apskritimas, kur bus įmontuota asmenukių čia kamera. Tikėtina, kad pastaroji bus aprūpinta 32 MP raiškos vaizdo jutikliu.

Dešinėje telefono pusėje yra įjungimo mygtukas ir garso reguliavimo valdikliai, viena USB-C jungtis įmontuota kairėje briaunoje, kita - apačioje. „ROG Phone 8 Pro“ modelis taip pat turės ir 3,5 mm ausinių lizdas.

Kiek anksčiau, buvo pasirodę kai kurios „ROG Phone 8“ serijos specifikacijos. Pranešama, jog išmanieji telefonai bus aprūpinti 6,78 colių įstrižainės AMOLED ekranais su Full HD+ raiška bei 165 Hz atsinaujinimo dažniu. Abiejų modelių ekranai bus apsaugoti „Gorilla Glass Victus 2“ apsauginiu stiklu, o maksimalus panelių ryškumas sieks iki 2 500 nitų.

Išmanieji telefonai veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ mikroschemų rinkiniu. „ROG Phone 8“ variantas turės iki 12 GB operatyviosios, o „Pro“ modelis – iki 24 GB operatyviosios (RAM) atminties. Abu išmanieji telefonai turės nuo 256 GB vidinės atminties. Skelbiama, kad šiuose flagmanuose bus naudojamos LPDDR5X ir UFS 4.0 atmintinės.

Atnaujintame kamerų iškilime rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 13 MP plataus kampo kamerą bei 32 MP teleobjektyvą, kuris pasiūlys ir 3x optinio priartinimo galimybe. Neoficialiais duomenimis, „ROG Phone 8“ modeliai turės 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

Naujieji „Asus“ žaidimų flagmanai turėtų veikti su 5 500 mAh talpos baterijomis bei pasiūlys iki 65W greitąjį įkrovimą. Išmanieji telefonai taip pat pasiūlys atsparumo vandeniui ir dulkėms savybes, ką liudija IP68 sertifikatas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas