Daugėja informacijos apie „Nothing Phone 2a“ telefoną: aiškėja, kokio dydžio ekraną bei procesorių pasiūlys, nurodoma galima pristatymo data

Lukas Snarskis

2023-12-16, 09:36

0 komentarų

Didžiulį šurmulį elektronikos pasaulyje sukėlusi kompanija „Nothing“, kurią įkūrė buvęs „OnePlus“ vadovas Carlas Pei, savo asortimente jau turi du išmaniuosius telefonus. Tačiau netrukus jų gali būti ir daugiau.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Daugėja informacijos apie „Nothing Phone 2a“ telefoną: aiškėja, kokio dydžio ekraną bei procesorių pasiūlys, nurodoma galima pristatymo data

Daugelis išmaniųjų telefonų gamintojų jau ruošiasi naujausių flagmanų pristatymui, o kai kurios bendrovės jau spėjo ir juos pristatyti. Tikėtina, kad tokių planų turi ir „Nothing“, tačiau dabar aiškėja, jog netrukus gali debiutuoti naujas vidutinės klasės įrenginys, kuris būtų žinomas kaip „Nothing Phone 2a“.

Jau žinoma, kad šis įrenginys turės 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekraną su nedideliu apskritimu viršuje, kur bus įmontuota asmenukių kamera. Išmaniojo telefono nugarėlėje turėtų būti įmontuotos ir dvi kameros, o neseniai paaiškėjo ir daugiau informacijos apie naująjį „Phone 2a“ modelį.

Remiantis naujausia informacija, išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 7200“ procesoriumi, kas tik dar kartą patvirtinta, jog tai bus vidutinės klasės įrenginys. Dar nepristatyto „Nothing“ prietaiso modelio numeris bus „A142“. Tikėtina, kad „Phone 2a“ nugarėlėje taip pat turės tris „Glyph LED“ šviesos diodų juosteles, kurios bus kiek mažesnės nei naujausiame bendrovės flagmane.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma, kada „Nothing“ ketina pristatyti šį išmanųjį telefoną. Neoficialiais duomenimis, šio įrenginio pristatymas gali įvykti vasario pabaigoje, kuomet Barselonoje įvyks kasmetinė „Mobile World Congress“ paroda.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas