Daugėja informacijos apie „Realme 12+“ telefoną: jau žinomos pagrindinės savybės, pristatymas jau visai netrukus

Lukas Snarskis

2024-02-08, 15:01

0 komentarų

Internete jau ne vieną savaitę buvo kalbama apie naujuosius „Realme 12 Pro“ serijos išmaniuosius telefonus. Kinijos gamintojo atstovai ne vieną kartą anonsavo šios linijos įrenginių savybes, o neseniai įvyko ir oficialus pristatymas.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Daugėja informacijos apie „Realme 12+“ telefoną: jau žinomos pagrindinės savybės, pristatymas jau visai netrukus

Kaip ir buvo tikėtasi, „Realme“ pademonstravo du modelius – tai „Realme 12 Pro“ ir „Realme 12 Pro+“. Abu išmanieji telefonai jau netrukus bus prieinami Kinijos rinkoje, o kiek vėliau turėtų debiutuoti ir Europoje. Tačiau tai dar ne viskas.

Aiškėja, jog „Realme“ netrukus turėtų pristatyti ir dar vieną šios linijos išmanųjį telefoną – tai „Realme 12+“. Nors pats gamintojas nėra pateikęs jokios oficialios informacijos, tačiau šis modelis buvo aptiktas Kinijos ryšio sertifikavimo agentūros TENAA duomenų bazėje.

Dabar šis išmanusis telefonas pastebėtas ir „Geekbench“ platformoje. Naujasi duomenys atskleidžia, jog „Realme 12+“ veiks su „MediaTek Dimensity 7050“ procesoriumi, kuris buvo naudojamas ir „Realme 11 Pro+“ modelyje. Pirkėjus ši naujiena pasieks su „Android 14“ operacine sistema ir „Realme UI 5.0“ vartotojo sąsaja.

Priminsime, jog dar anksčiau paaiškėjo ir keletas kitų šio „Realme“ telefono savybių. Išmanusis veikiausiai turės turės nuo 6 iki 16 GB operatyviosios (RAM) ir turės nuo 128 GB iki 1 TB vidinės atminties. „Realme 12+“ naudos 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekraną su Full HD+ raiška.

Dar nepristatyto „Realme“ įrenginio matmenys sieks 162.95 x 75.45 x 7.87 mm, o jo svoris – 190 gramų. Išmaniojo nugarėlėje – trys kameros, o pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį. Greta rasime 8 MP plataus kampo objektyvą, o taip pat ir 2 MP makro sensorių. Priekinėje dalyje – 16 MP asmenukių kamera.

Pranešama, jog „Realme 12+“ veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu. Kaip galima matyti iš nuotraukų, šis išmanusis telefonas turės analogišką dizainą kaip ir „Realme 12 Pro“ serijos modeliai. Deja, kol kas nėra žinoma kada įvyks oficialus pristatymas, tačiau tai gali įvykti jau artimiausiu metu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas