Debiutavo naujasis „OnePlus Ace 3 Pro“: aukščiausios klasės flagmanas, kuris pasiūlys ne tik galingas specifikacijas, bet ir itin talpią bateriją

Lukas Snarskis

2024-06-28, 07:55

3 komentarai (-ų)

„OnePlus“ atstovai neseniai pristatė ir naująjį „Ace 3V“ išmaniojo telefono variantą, o dabar ruošiamas ir dar vienas naujas modelis. Internete jau kuris laikas buvo kalbama apie „OnePlus Ace 3 Pro“ modelį.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
Debiutavo naujasis „OnePlus Ace 3 Pro“: aukščiausios klasės flagmanas, kuris pasiūlys ne tik galingas specifikacijas, bet ir itin talpią bateriją

Vėlyvą ketvirtadienio vakarą įvyko oficialus „OnePlus Ace 3 Pro“ išmaniojo telefono pristatymas. Ši bendrovės naujiena pagal savo galimybes rikiuosis iškart po „OnePlus 12“. Tai reiškia, jog naujasis įrenginys pasiūlys aukštos klasės savybes.

Visų pirma, naujasis „Ace 3 Pro“ turi 6,78 colių įstrižainės 8T LTPO OLED ekraną su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojamos panelės maksimalus ryškumas sieks net iki 4 500 nitų. Viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur rasime 16 MP asmenukių kamerą.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi bei turės iki 24 GB operatyviosios (RAM) ir 1 TB vidinės atminties. Čia gamintojas panaudojo LPDDR5X ir UFS 4.0 atmintines. Vienas didžiausių „OnePlus Ace 3 Pro“ – talpi baterija. Čia įmontuotas 6 100 mAh talpos akumuliatorius su 100W greituoju įkrovimu.

„OnePlus“ taip pat pristato atnaujintą pasyviąją aušinimo sistemą su 9126 mm² VC šilumos išsklaidymo plotu, kuris, palyginti su ankstesniu „Ace 2 Pro“ variantu, 36 proc. pagerino aušinimą ir 70 proc. pagerino šilumos laidumą.

Gamintojas šį savo įrenginį aprūpino triguba kamerų sistema, o pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį su optiniu vaizdo stabilizavimu. Išmaniojo telefono nugarėlėje taip pat rasime ir 8 MP plataus kampo kamerą bei 2 MP makro objektyvą.

Verta paminėti ir tai, jog išmanusis telefonas turi IP65 sertifikatą, „Wi-Fi 7“ ir „Bluetooth 5.4“ palaikymą. Pirkėjams „Ace 3 Pro“ modelis bus siūlomas baltos, žalios ir sidabrinės spalvų. Pigiausias modelis turėtų kainuoti nuo 411 eurų.

3 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas