Europoje debiutavusiam „Honor“ flagmanui – išskirtinis ekspertų įvertinimas: pelnė aukščiausias pozicijas pagal savo ekraną, bateriją, asmenukių kamerą

Lukas Snarskis

2024-02-26, 17:11

0 komentarų

Kinijos kompanija „Honor“ dar vakar surengė spaudos konferenciją, kurios metu pristatė karščiausius savo produktus, o tarp jų – ir „Honor Magic6 Pro“ išmanusis telefonas. Barselonoje įvykusio pristatymo metu europiečiams pademonstruotas flagmanas sulaukė ir ekspertų įvertinimo.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Europoje debiutavusiam „Honor“ flagmanui – išskirtinis ekspertų įvertinimas: pelnė aukščiausias pozicijas pagal savo ekraną, bateriją, asmenukių kamerą

Naujasis „Honor“ išmanusis telefonas sulaukė „DxOMark“ ekspertų įvertinimo ir užkopė net į trijų reitingų viršūnę. „Magic6 Pro“ modelis sulaukė geriausio įvertinimo dėl savo ekrano, baterijos, asmenukių kameros, o pagal savo garso galimybes liko antroje pozicijoje.

„DxOMark“ ekspertai jau kuris laikas vertina ne tik kamerų galimybes, bet ir daugelį kitų pagrindinių telefonų komponentų. Naujasis „Honor Magic6 Pro“ pelnė 157 taškus ekranų reitinge ir aplenkė neseniai debiutavusį „Samsung Galaxy S24 Ultra“ flagmaną.

Kalbant apie šio „Honor“ flagmano ekraną, ekspertai pažymi, jog jis pasižymi puikiais ryškumo lygiais, kurie puikiai išnaudojami skirtingo apšvietimo situacijose. Komplimentų šiame telefone naudojamas ekranas sulaukė ir dėl itin tikslaus, gerai reaguojančio ir sklandaus lietimo panelės veikimo. Didžiausias privalumas – puikiai apdorojamas judantis vaizdas.

Pirmoje vietoje „Honor Magic6 Pro“ atsidūrė ir pagal baterijos vertinimą. Išmanusis telefonas šiame reitinge pelnė 157 taškus ir gerokai aplenkė iki šiol pirmavusį „Magic5 Lite 5G“ modelį. Trečioje vietoje rikiuojasi „Honor X7b“ ir „Oppo Find X6 Pro“ išmanieji telefonai.

Už savo nugaros „Apple“ išmaniuosius telefonus palikęs „Honor“ flagmanas pelnė 151 tašką asmenukių kameros reitinge ir taip pat užėmė pirmąją vietą. Čia jis aplenkė naujausius „iPhone“ išmaniuosius. Antroji vieta šiai naujienai atiteko pagal garso galimybes. „Honor“ šedevras šią poziciją dalinasi su „ROG Phone 6“ bei kiek nusileidžia „Black Shark 5 Pro“.

Tiesa, kol kas dar nėra paskelbtas naujojo „Magic6 Pro“ modelio kamerų įvertinimas, kuris turėtų paaiškėti jau artimiausiu metu. Kaip manote, kokią vietą šis išmanusis telefonas užims pagal savo kamerų galimybes?

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas