„Google“ nuotraukų programėlė sulauks išskirtinės galimybės: savo vaizdo įrašus galėsite patobulinti vos vienu paspaudimu

MoksloTaskas.lt

2024-05-07, 14:54

0 komentarų

„Google“ kūrėjai ruošia naują „Google Photos“ programėlės įrankį, kuriuo bus galima lengvai patobulinti vaizdo įrašus. Populiarioji „Google Photos“ paslauga, skirta vaizdams saugoti ir apdoroti, netrukus gali būti papildyta patogiu vaizdo įrašų tobulinimo įrankiu.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Google“ nuotraukų programėlė sulauks išskirtinės galimybės: savo vaizdo įrašus galėsite patobulinti vos vienu paspaudimu

Kaip praneša „Android Police“, kūrėjai aktyviai dirba prie automatinio vaizdo įrašų tobulinimo funkcijos, panašios į jau esamą nuotraukų funkciją.

„Google Photos“ jau seniai leidžia lengvai redaguoti nuotraukas naudojant įvairius įrankius. Pavyzdžiui, yra parinktis „Enhance“, kuri automatiškai koreguoja nuotraukų ryškumą, spalvas, kontrastą ir sodrumą. Netrukus „Google Photos“ redaktoriuje gali atsirasti mygtukas „Enhance Video“.

Jį paspaudus, paslauga automatiškai optimizuos tokius įrašymo parametrus kaip ryškumas, spalvos, kontrastas ir kitus, todėl vos vienu paspaudimu galėsite pagerinti vaizdo įrašų kokybę.

Vaizdo įrašai bus apdorojami naudotojo įrenginyje, o ne „Google“ serveriuose. Todėl trumpiems įrašams patobulinti prireiks labai nedaug laiko, tačiau ilgiems įrašams redaguoti gali prireikti daugiau išteklių ir laiko, ypač biudžetiniuose išmaniuosiuose telefonuose.

Patobulinus vaizdo įrašą bus galima išsaugoti jo redaguotą kopiją atskirai nuo originalo, kad nebūtų prarastas pirminis įrašas.

Naujoji funkcija bus naudingas esamų vaizdo įrašų redagavimo įrankių „Google Photos“ programėlėje papildymas. Juk dabar dauguma parinkčių pirmiausia orientuotos į darbą su vaizdais.

Be automatinio vaizdo įrašų tobulinimo, programėlėje atsiras ir kitų naujų funkcijų. Pavyzdžiui, bus galima paslėpti memuarus, ekrano nuotraukas ir kitą „netvarką“.

Visi šie atnaujinimai kol kas yra bandymų etape. Oficialus pranešimas apie naujus nuotraukų įrankius gali būti paskelbtas šių metų gegužę vyksiančioje „Google I/O“ konferencijoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas