„Google“ pasiūlė naujovę kompiuterių naudotojams: nuo šiol koreguoti savo nuotraukas bus dar paprasčiau, sužinokite kas keičiasi

Arnas Balčiūnas

2023-07-14, 07:46

0 komentarų

„Google“ kompanija yra puikiai žinoma ne tik dėl mūsų visų naudojamos paieškos sistemos, tačiau ir dėl savo kuriamų išmaniųjų telefonų. Pastarieji visuomet stebino savo kamerų galimybėmis, ypatingai iš programinės įrangos pusės. Dabar, kai kurie bendrovės triukai taps prieinami daugeliui.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Google“ pasiūlė naujovę kompiuterių naudotojams: nuo šiol koreguoti savo nuotraukas bus dar paprasčiau, sužinokite kas keičiasi

„Google Photos“, nuotraukų saugojimo ir dalinimosi programa, turi mobiliąsias ir žiniatinklio versijas. Nors mobilioji versija dažniausiai sulaukia daugiausiai „Google“ dėmesio, žiniatinklio versija ką tik sulaukė naujo anonso.

Šiandien „Google“ nuotraukų komanda socialiniame tinkle „Twitter“ atskleidė, kad žiniatinkliui skirtos „Google Photos“ gauna naujų redagavimo įrankių. Tiksliau, dabar ji turės portreto apšvietimą, portreto suliejimą, dinaminį režimą, spalvų paryškinimą, HDR ir dangaus režimą.

Jei naudojate programą mobiliajame įrenginyje, jau būsite susipažinę su šiais įrankiais, tačiau dabar jie pirmą kartą atsiras svetainėje.

Tiems, kurie nėra susipažinę su šiais įrankiais:

  • Portreto apšvietimas: Leidžia reguliuoti portreto šviesos padėtį ir ryškumą.
  • Portreto suliejimas: Leidžia reguliuoti portreto fono suliejimą.
  • Dinaminis režimas: Automatiškai padidina ryškumą ir kontrastą.
  • Spalvų paryškinimas: Leidžia reguliuoti vietinį kraštų kontrastą.
  • HDR: Leidžia padidinti vaizdo ryškumą ir kontrastą.
  • Dangaus režimas: Leidžia pasirinkti iš kelių palečių ir reguliuoti spalvą bei kontrastą danguje.

Prieš pernelyg apsidžiaugdami, turėtumėte žinoti vieną dalyką. Kaip „Google“ teigia savo pagalbos puslapyje, kai kuriems įrankiams, naudojant programą kompiuteryje, reikalinga „Google One“ narystė. Be to, technologijų milžinė reikalauja, kad jūsų kompiuteryje būtų 4 GB RAM ir kad jūsų naršyklė būtų atnaujinta į naujausią versiją.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas