„Google“ šįsyk apgalvojo kiekvieną detalę: naujausi flagmanai gaus ne tik išskirtinį palaikymą, bet ir prieigą prie reikiamų dalių

Lukas Snarskis

2023-10-08, 15:30

1 komentaras

Praėjusį trečiadienį, spalio 4 dieną, „Google“ surengė spaudos konferenciją, kurios metu pristatė naujuosius „Pixel 8“ serijos išmaniuosius telefonus. Bendrovės atstovai oficialiai pademonstravo „Pixel 8“, o taip pat ir „Google Pixel 8 Pro“ modelį.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Google“ šįsyk apgalvojo kiekvieną detalę: naujausi flagmanai gaus ne tik išskirtinį palaikymą, bet ir prieigą prie reikiamų dalių

Didžiausia „Google“ išmaniųjų telefonų naujovė – naujasis „Tensor G3“ procesorius, kuris pagamintas naudojant 4 nm „Samsung“ procesą. Negana to, naujieji „Pixel 8“ serijos įrenginiai gaus net septynerių metų programinės įrangos palaikymą, kas „Android“ pasaulyje yra dar neregėta naujiena.

Verta paminėti, kad to nesiūlo joks kitas gamintojas. Pavyzdžiui, „Apple“ savo išmaniesiems telefonams siūlo maždaug penkerių metų palaikymą. Ir nors šie pažadai skamba šauniai, tačiau tam yra ir specifinių niuansų.

Niekam ne paslaptis, jog išmanieji telefonai yra linkę lūžti, o jų baterijos per 7 metus tampa iš esmės nenaudojamomis. Tačiau „Google“ apgalvojo ir tokius dalykus. Kompanijos atstovai pažadėjo, jog bendrovė teiks ir 7 metus trunkantį techninės įrangos palaikymą.

Tai reiškia, jog „Google Pixel 8“ serijos išmaniųjų telefonų turėtojai galės būti ramūs, jog net ir po septynerių metų galės įsigyti reikiamas atsargines dalis ar užsakyti jų pakeitimą. Tiesa, veikiausiai šis periodas bus skaičiuojamas nuo oficialios prekybos pradžios.

Nors „Google“ atstovai ir neatskleidė kas rūpinsis atsarginių dalių tiekimu ir kur pirkėjai galės jas įsigyti, tačiau tikėtina, jog Europoje jos bus parduodamos oficialioje gamintojo parduotuvėje, o JAV rinkoje tuo turėtų rūpintis techninio aptarnavimo partneris „iFixit“.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas