„Google“ telefonų turėtojai šokinėja iš laimės: bendrovė per klaidą išdalino krūvas pinigų, kai kuriems nusišypsojo fortūna

Lukas Snarskis

2023-04-09, 14:05 (atnaujinta 2023-04-10, 01:03)

0 komentarų

„Google“ kuriami išmanieji telefonai dažnai sulaukia įvairių naujovių, kurios bent jau pradžioje būna prieinamos tik jiems. Šv. Velykos kai kuriems „Pixel“ įrenginių savininkams įsimins tikrai ilgam, nes tokios staigmenos nesitikėjo niekas.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Google“ telefonų turėtojai šokinėja iš laimės: bendrovė per klaidą išdalino krūvas pinigų, kai kuriems nusišypsojo fortūna

Internete pasirodė informacija, jog kai kurie „Google Pixel“ išmaniųjų telefonų savininkai sulaukė piniginės injekcijos iš „Google“. Kai kurie vartotojai gavo nedideles sumas, o kai kuriems ši diena įstrigs ilgam, nes jų balansus papildė 1 000 ar daugiau JAV dolerių.

„Google“ darbuotojai dažnai testuoja įvairias naujas galimybes ar paslaugas, o pastaruoju metu buvo testuojamos tam tikros „Google Pay“ naujovės. Prieš išleidžiant tam tikrą atnaujinimą, „Google“ dažniausiai ją pasiūlo labai ribotam vartotojų ratui, o tai ir lėmė, kad kai kurie gavo netikėtas pinigines injekcijas.

Žinoma, „Google“ galėjo finansinius testavimus atlikti kompanijos viduje, tačiau, panašu, kad per klaidą tokie bandymai buvo atlikti su „Google Pixel“ telefonų savininkais. Neilgai trukus, į šią situaciją, kuomet kai kurie laimingieji gavo daugiau nei 1 000 JAV dolerių, sureagavo ir „Google“ atstovai.

Skelbiama, kad vartotojai gali pabandyti grąžinti pinigus, tačiau jeigu jiems nepavyks to padaryti – jie gali juos pasilikti ir panaudoti savo reikmėms. Akivaizdu, jog kai kuriems „Google“ išmaniųjų telefonų savininkams šiandiena tikrai galėjo tapti itin sėkminga. 1 000 JAV dolerių, kas yra kiek daugiau nei 900 eurų, nepamaišytų daugeliui.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas