„Honor“ bandys konkuruoti su „Samsung“: netrukus debiutuos naujasis „Magic Vs“ sulenkiamas išmanusis telefonas

Lukas Snarskis

2022-11-11, 07:20 (atnaujinta 2022-12-04, 11:44)

0 komentarų

Kinijos bendrovė „Honor“, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, pristatė ne vieną dėmesio vertą išmanųjį telefoną. Dar šių metų pradžioje debiutavo naujausi kompanijos flagmanai, o jau netrukus išvysime ir 2023 metams skirtus modelius.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Honor“ bandys konkuruoti su „Samsung“: netrukus debiutuos naujasis „Magic Vs“ sulenkiamas išmanusis telefonas

Vos tik pasirodžius pirmiesiems pranešimams apie „Honor“ planus surengti pristatymo renginį lapkričio 23 dieną, buvo tikimasi, kad tai bus naujieji „Magic5“ serijos modeliai. Tačiau dabar paaiškėjo, jog Kinijos kompanijos vadovai ketina pristatyti naują sulenkiamą išmanųjį. Taip, lapkričio 23 dieną mes išvysime naująjį „Magic Vs“ sulenkiamą flagmaną.

„Honor“ išplatino reklaminį plakatą, kuriame vaizduojamas sulenkiamas įrenginys, tačiau jokios jo specifikacijos nėra atskleidžiamos. Nuotraukoje galima įžvelgti asmenukių kamerą, kuri įmontuota pagrindiniame ekrane. Ir tai yra viskas, kas šiuo metu žinoma apie „Honor Magic Vs“.

Kol kas išlieka neaišku ar to paties renginio metu išvysime ir „Honor Magic5“ išmaniojo pristatymą. Kiek anksčiau buvo skelbiama, jog šis flagmanas turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi. Būtent šis lustas bus pristatytas jau kitą savaitę įvykstančiame „Snapdragon Summit“ renginyje, kur „Qualcomm“ kasmet pademonstruoja naujausius, flagmanams skirtus, mikroschemų rinkinius.

Anksčiau buvo pasirodę pranešimų, jog „Magic5“ modelis turėtų būti aprūpintas 6,8 colių įstrižainės ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Išmanusis telefonas taip pat turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą. „Honor“ šį flagmaną ketina aprūpinti 100W greituoju įkrovimu, o taip pat ir 50W belaidžiu krovimu.

Kaip bebūtų, „Honor“ spaudos konferencija numatyta jau lapkričio 23 dieną , o pristatymas prasidės 8:30 val. Lietuvos laiku. „Honor“ spaudos konferencija turėtų būti tiesiogiai transliuojama „YouTube“ platformoje, o naujausią informaciją iš renginio rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas