„Honor“ erzina europiečius: netrukus debiutuos išskirtinis bendrovės flagmanas, aišku ir kuo jis nustebins

Arnas Balčiūnas

2024-02-29, 16:36

0 komentarų

Kinijos kompanija „Honor“ jau kuris laikas ruošėsi „Magic6“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymui Europoje. Kaip žinia, šios linijos įrenginiai Kinijoje debiutavo dar praėjusį mėnesį, o neseniai buvo surengta ir spaudos konferencija Barselonoje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Honor“ erzina europiečius: netrukus debiutuos išskirtinis bendrovės flagmanas, aišku ir kuo jis nustebins

Barselonoje prasidėjusioje „Mobile World Congress“ technologijų parodoje, „Honor“ pristatė ne tik naująjį „Magic6 Pro“ išmanųjį telefoną, apie kurį plačiau skaityti galite paspaudę čia, bet ir keletą kitų produktų. Tačiau tai dar nėra visos naujienos.

Daugelis tikėjosi, jog MWC 2024 parodos metu bus pademonstruotas „Honor Magic V2 RSR Porsche Design“ išmanusis telefonas, kuris sukurtas bendradarbiaujant su „Porsche Design“. Tačiau taip neįvyko. Vietoj to, kompanijos atstovai paskelbė apie kovo mėnesį įvyksiantį pristatymą bei atskleidė keletą įrenginio savybių.

Skelbiama, jog naujasis „Honor Magic6 RSR“ išmanusis telefonas turės pagrindinę kamerą su kintančia diafragma – nuo f/1.4 iki f/2.0. Negana to, įrenginyje naudojama periskopinė kamera suteiks galimybę priartinti vaizdą iki 100 kartų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas