„Honor“ patvirtino oficialiai: naujieji „Magic7“ serijos išmanieji telefonai veiks su aukščiausios klasės „Qualcomm“ mikroschemų rinkiniais, pristatymas jau netrukus

Lukas Snarskis

2024-10-22, 10:55

0 komentarų

Spalį mes turėtumėme sulaukti naujausių „Xiaomi“ ir „OnePlus“ flagmanų, o panašias naujienas turėtų paskelbti ir „Honor“. Oficialus „Magic 7“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymas turėtų įvykti jau spalio 30 dieną, o gamintojas turėtų pademonstruoti bent du naujus modelius.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„Honor“ patvirtino oficialiai: naujieji „Magic7“ serijos išmanieji telefonai veiks su aukščiausios klasės „Qualcomm“ mikroschemų rinkiniais, pristatymas jau netrukus

Vakar, pirmadienį, pagaliau įvyko oficialus naujojo „Qualcomm Snapdragon 8 Elite“ mikroschemų rinkinio pristatymas. Šis lustas bus naudojamas daugelyje 2025 metų aukščiausios klasės išmaniųjų telefonų. Ne išimtis ir „Honor“ flagmanai.

Dabar jau aišku ir tai, jog „Magic7“ serijos išmanieji telefonai taip pat naudos „Snapdragon 8 Elite“ mikroschemų rinkinį. Kaip teigiama „Honor“ pranešime, „Magic7“ ir „MagicOS 9.0“ pasiūlys „pirmąjį realaus laiko NPU grafikos atvaizdavimą mobiliesiems žaidimams“ ir „pirmąjį įrenginyje esantį dirbtinio intelekto agentą atvirai ekosistemai“.

Ką visa tai reiškia? Oficialus aprašymas skamba kiek miglotai, bet čia norima pasakyti, kad bus naudojamas dirbtinis intelektas, kad sumažintų GPU apkrovą, o kartu ir temperatūrą bei energijos suvartojimą. Tai taip pat žada geresnę vaizdo kokybę.

Žinoma, visas šias galimybes įgalins naujasis „Qualcomm“ mikroschemų rinkinys. Kaip jau minėjome, oficialus „Honor Magic7“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymas įvyks jau spalio 30 dieną, o visas naujienas, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale.

Priminsime, jog „Honor Magic 7“ serijos išmanieji telefonai veikiausiai turės trigubą kamerų sistemą nugarėlėje, o pagrindinis objektyvas naudos 50 MP raiškos „Omnivision OV50X“ sensorių. Čia taip pat rasime ir 50 MP periskopinį teleobjektyvą, o trečioji kamera gali būti 200 MP raiškos su „Samsung HP3“ sensoriumi.

Abu „Honor“ flagmanai turėtų būti aprūpinti OLED ekranais, o „Pro“ variantas pasiūlys ir 2K raišką, kuomet standartinis modelis turės tik 1.5K raiškos ekraną. „Magic 7“ serijos įrenginiai taip pat pasiūlys atsparumo vandeniui savybes, ultragarsinį pirštų antspaudų jutiklį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas