„Honor“ pristatė įspūdingą sulenkiamą flagmaną: naujasis „Magic Vs2“ nustebins itin plonu ir lengvu savo korpusu, tačiau tai dar ne viskas

Lukas Snarskis

2023-10-15, 07:36 (atnaujinta 2023-10-15, 13:37)

0 komentarų

Kinijos kompanija „Honor“, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, neslepia ambicingų planų, o tai puikiai iliustruoja ir naujausi bendrovės išmanieji telefonai. Bendrovė šiemet jau pristatė ne vieną flagmaną, o taip pat ir įspūdingą sulenkiamą išmanųjį.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„Honor“ pristatė įspūdingą sulenkiamą flagmaną: naujasis „Magic Vs2“ nustebins itin plonu ir lengvu savo korpusu, tačiau tai dar ne viskas

Kaip ir buvo tikėtasi, šią savaitę įvyko dar viena „Honor“ spaudos konferencija, kurios metu pademonstruota keletas naujų produktų. Žinoma, bene laukiamiausia naujiena buvo sulenkiamas išmanusis telefonas. Kompanijos vadovai oficialiai pristatė naująjį „Magic Vs2“ modelį.

Naujasis „Honor Magic Vs2“ sulenkiamas išmanusis aprūpintas atnaujintu magnio lydinio rėmeliu su naujos kartos titaniniu sulenkimo mechanizmu. Tokie atnaujinimai leido pasiekti įspūdingus rezultatus, kalbant apie šio įrenginio svorį. Skelbiama, jog „Magic Vs2“ sveria vos 229 gramus ir tai yra bene geriausias rezultatas rinkoje.

Negana to, naujasis „Honor“ įrenginys yra ir itin plonas, o jo korpuso storis siekia vos 10,7 mm, kuomet telefonas yra sulenktas, ir 5,1 mm kuomet jis atlenktas. Čia rasime 6,43 colių įstrižainės LTPO OLED išorinį ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o maksimalus ryškumas siekia 2 500 nitų.

„Honor Magic Vs2“ išmanusis taip pat aprūpintas 7,9 colių įstrižainės sulenkiamu LTPO OLED ekranu. Pastarasis taip pat pasižymi 1-120 Hz atsinaujinimo dažniu, taip pat palaiko HDR10+, o viršutinėje jo dalyje – 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Analogiškų savybių kamera įmontuota ir ant viršutinio įrenginio ekrano.

Naujasis įrenginys veiks su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi bei turės 12 GB arba 16 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. „Magic Vs2“ modelio nugarėlėje – trys kameros. Pagrindinė jų aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime 20 MP teleobjektyvą su 2,5x optinio priartinimo galimybe. Trečioji kamera – 12 MP plataus kampo.

Pranešama, jog šio išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 66W greituoju įkrovimu. „Honor Magic Vs2“ pirkėjus pasieks su jau įdiegta „Android 13“ operacine sistema bei „MagicOS 7.2“ vartotojo sąsajos versija.

„Honor“ naująjį savo flagmaną siūlys įsigyti nuo 912 eurų, tačiau bent jau kol kas jis bus prieinamas tik Kinijos rinkoje. Informacijos apie šio išmaniojo telefono pasirodymą Europoje – nepateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas